2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 244 پست
 شوهر سابقتون مگه تو زندگیتونه که مانع بشه؟ من تا یک سال پیش طلسم بودم و حتی دیدم و صداشونو شن ...

متاسفانه تا حدودی تو زندگیم هست فامیل خیلی نزدیکه و خانوادش باهام ارتباط دارن

از طرفی هنوز ازدواج نکرده و همه جا میگه میخوام رجوع کنم درصورتی که اصلا اینطور نیست نه من میخوامش نه اون تلاشی واسه جبران گذشته

🥰🥰😇😇😇
عزیزم واسه دزشت شدن چشمم هست بنظرت ؟ 

درشت شدن چشم ساب جدا داره 

ساب چشم سبز فقط رنگ چشم رو سبز میکنه 

سرچ بزن نت ساب درشت شدن چشم 

یا توی کانال ها یا چنل ها پیدا کن 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه توی خصوصی برام بفرستین

گلم کافیه سرچ بزنی سابلیمبال چشم سبز ولمنتال برات می‌یاد دانلو کن 

این اسکرین گالری خودمه 

این کلیپی که دورش خط نارنجی کشیدم ساب سبز ولمنتاله 😊🧡

متاسفانه پیوی ني ني سایت امکان ارسال کلیپ و... نیست ☹️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
باشه عزیزم خیلی ممنونم

💎🍃🌸خواهش گلی 

میگم بچه ها میشه ساب رو در حالی که داریم با گوشی بقیه کارامونو میکنیم گوش داد؟ مثلا سابو بذاری تو گوشِت و تو اینستا بچرخی؟

سرگشته‌ی محضیم و در این وادیِ حیرت                    عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
💎🍃🌸خواهش گلی 

سلام عزیزم خوبی من نمیدونم اخه چجوری ی ساب خوب ک واقعی باشه پیدا کنم تو گوگل میترسم الکی باشه و این همه زحمت بکشم جواب نده 😔😔

اون ساب چال لپ تو رو هم تو گوگل پیدا نکردم انگار  

نظرات پایین ساب ها رو هم خوندم ولی چیز خاصی دستگیرم نشد 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
سلام عزیزم خوبی من نمیدونم اخه چجوری ی ساب خوب ک واقعی باشه پیدا کنم تو گوگل میترسم الکی باشه و این ...

این رو با اون پاینیش پیدا کردم نمیدونم خوبن بدن 😔😔

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
سلام عزیزم خوبی من نمیدونم اخه چجوری ی ساب خوب ک واقعی باشه پیدا کنم تو گوگل میترسم الکی باشه و این ...

گلم سرچ بزن ساب چال لپ ولمنتال 

اینی که دورس خط قرمز کشیدم میاد بعدش دان کن 

این تضمینیه 💫

این رو با اون پاینیش پیدا کردم نمیدونم خوبن بدن 😔😔

این رو نمی دونم 

ولی اینی که خودم شات فرستادم عالیه 

این رو نمی دونم  ولی اینی که خودم شات فرستادم عالیه

چی سرچ کردی چطور  اونو پیدا کنم دقیق ؟ 

برا چطور مطمعن باشم اخه 😭

گلم سرچ بزن ساب چال لپ ولمنتال  اینی که دورس خط قرمز کشیدم میاد بعدش دان کن  این تضمینیه ...

دقیقا همین سرچو زدم نیومد اخه ک 

چی سرچ کردی چطور  اونو پیدا کنم دقیق ؟  برا چطور مطمعن باشم اخه 😭

گلم رفتم نگا کردم این سابی هم که خودت گذاشتی خوبه 

ساب های آقای علی بیوکنزی خیلی خوبن در کل

کانال هم دارن 

ولی من مدتیه تلم رو حذف کردم کانالشون خبر ندارم دیگه 

گلم همین رو هم گوش کنی جواب میگیری 

سازی نیست که جواب نده ولی بعضی هاشون پیام شیطانی دارن که این ساب چون فارسیه نداره 🍃💫

گلم رفتم نگا کردم این سابی هم که خودت گذاشتی خوبه  ساب های آقای علی بیوکنزی خیلی خوبن در کل ک ...

اهاا مرسی عزیزم اینی ک نوشته علی ولی اخرشو نخوندم ؟ ولی میگم بوسر چیه میگه قبل و بعدش گوش بدی 

بعد این سابم ک دان کردم انگار گفته ک اینو اگر خواستی گوش بدی وقتی نتیجه دیدی بیای ساب اصلی رو دان کنی 🙄🙄 یعنی اگر ساب اصلی رو گوش ندم نمیمونه اسرش ؟