2777
2789
عنوان

قانون جذب

61 بازدید | 3 پست

من خيلوقتا واسم پيش اومده كه به موضوعي فك كردم و واسم اتفاق اوقتاده،موضوعايي ك خيلي برام مهم نبودن اما دقيقن عين فكرم اتفاق اوقتادن،اما ارزوهايي ك عاشقشون بودم دارم ازشون دور ميشم ،فهميدم بخاطر منفي بافي و تمركز بيشترم روشون بوده،فهميدم من انرژي منفي ارزوهامو بيشتر دريافت كردم تا پوئن مثبتشون.من هنوز ب ارزوهام نرسيدم ولي امروز يه تصميم مهم گرفتم كه بيشتر روشون تمركز كنم،تمركزم بدون شك داشتن ب رسيدنشون و انتخاب درستشونه.حالا من مبدونم چي ميخوام و ميخوام چيكار كنم

تعداد رای : 7
نظرسنجی
اره خيلي تاثير داشته واسم
5
71%
تا حالا بهش دقت نكردم
1
14%
يچيزه الكيه
1
14%
معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
برو تو نت مطالب خیلی خوبی هست مطالعه کن و اجرا کن

اره ديدمشون،ولي ميخوام تجربه شخصي بقيه رو هم بدونم

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ديدمشون،ولي ميخوام تجربه شخصي بقيه رو هم بدونم

من تقریبا دوساله دارم واسه جذب همسر کار می کنم چنتا خواستگار داشتم یکم با خواسته هام فاصله دارن ولی از لحاظ روحی حالم خیییییلی بهتر شده

🥰🥰😇😇😇