2777
2789
عنوان

نبود جنین

181 بازدید | 36 پست

سلام خانومها خوبین من ۶هفته ۶روز هستم امروز رفتم سونو گفت ۵هفته و پنج روز ساک حاملگی و کیسه زرده بود ولی قبل و جنین فعلا رویت نشد بهمگفت دو هفتع دیگه بیا کسی بوده اینجوری باشه ؟لک بینی هیچی ندارم بعضی اوقات هم حالت تهوع دارم مثلا امروز که صبح زود بیدارشدم حالا تهوع داشتم .کمکم کنید 

اره منم ۶ هفته قلب نداشت ی هفته بعد هم جنین حم کیسه بود

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۵ هفته و ۲ روز سونو دادم همینو گفت بهم . قرار شد ۱۰ روز بعدش برم دوباره برای سونو که میشه پنجشنبه این هفته

تاپیکمم هست میتونی ببینیش

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

انشاالله که قلبش تشکیل میشه نمیخام نگرانت کنم

ولی من اینطوری بودم لک بینی داشتم تهوع اصلا نداشتم رفتم سونو به هوای۶هفته وخرده ای گفت ۵هفته و۵روز

دوهفته دیگه نوشت برم سونو ولی به۱۰روز نکشید افتادم به خونریزی یونو رفتم همون لحظه گباید۸هفته میشدم ولی همون۵هفته و۵روز بدون قلب

فرداشم سقط شد...

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

بارداری عزیزم هیچ مشکلی هم نیست همین حالت تحوع یعنی  هست فسقلیت

منم اینطوری بودم  دو هفته بعد رفتم  سونودادم همه چی اوکی بود.

استرس الکی به خودت وارد نکن  ریلکس باش🤗

این اتفاقا طبیعیه  .

بارداری منو هم دعا کن 🙏💞

طبیعی هس بین عزیز من کیسه زرد باشه یعنی پوچ نیس منم 5 هفته 4 روزم بود جنین نبود 8 هفته رفتم جنین بود ...

ممنون .اخه خود دکتر کیسه زرده رو بهم نشون داد تازه گفت یه چیز خیلی کوچیکم هست احتمالا جنین باشه ولی خیلی ریزه ..یه هفتع اختلاف بین اخرین پریودو سونو مشکلی نیس؟

ولی شما چون تهوع داری نشونه خوبیه نگران نباش من یه کسیله سنگین بلندکردم لک دیدم وخونریزی کردم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...