2777
2789

سلام ،من ۲۰۰۰هزارتا می‌فرستم ،ماشالله هنوز تموم نشده خیلی مونده هنوز 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

@tavasolbeemamjavad. ی گروه تلگرام میتونی بگی ی تعداد برات بزارن اینجا صلوات برا هر کس دیدم ۱۰۰۰تا گذاشتن ،من تو ی تاپیک لینک گزاشتن عضو شدم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام. بله هنوز مونده😅ممنونم عزیز دلم😘

انشالله ب زودی تموم میشه 

۲۵۰۰دیگه فرستادم

سلام عزیزم ،من تو گروه هم خیلی برات صلوات فرستادم،۵۰۰۰هزار تا می‌فرستم برات لطفا اگر میتونی حالشو داشتی وقتشو داشتی برام زیارت عاشورا از ته دل بخون ،من هفته دیگه حاجتم روا بشه غصه ام کم بشه مغزم داره میترکع از فکر ،خدا شاهده خاطرت جمع صلوات ها رو من میفرستم برات همیشه 

سلام عزیزم ،من تو گروه هم خیلی برات صلوات فرستادم،۵۰۰۰هزار تا می‌فرستم برات لطفا اگر میتونی حالشو دا ...

عزیز دلمی یه دنیا ممنونتم😘من همیشه از ته دل برات زیارت عاشورا میخونم و صمیمانه از خدا میخوام شرایط برات مساعدتر بشه😘❤️😍🙏

سلام عزیزم ،من تو گروه هم خیلی برات صلوات فرستادم،۵۰۰۰هزار تا می‌فرستم برات لطفا اگر میتونی حالشو دا ...

عزیزم امروز یا فردا شروع میکنم چله سوره حشر بردارم. حتما یادت میکنم و به نیتت میخونم امیدوارم به آخرش نرسیده بیای خبرشو بدی که مشکلت حل شده😘🙏اسمت چی بود؟ 

عزیزم امروز یا فردا شروع میکنم چله سوره حشر بردارم. حتما یادت میکنم و به نیتت میخونم امیدوارم به آخر ...

مهدیه ،ممنونم گلم