2777
2789

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5273884&slug=اقدامی-های-بچه-دوم-واس-این-ماه-تا-یکی-دوماه-آینده-بیاین&postId=161055487

دوست داریم بیام تاپیک مادر شوهر😂😂😂نه اقدام نیستم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

منم اقدام برا بچه اولم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داریم بیام تاپیک مادر شوهر😂😂😂نه اقدام نیستم

منم اولش یکی میخاستم بعدا توشرایطش ک باشی ببینی بچت خیلی تنهاست و دورت خلوته شرایط مالیتونم خوبه توفکر دومیش میری 

منم اولش یکی میخاستم بعدا توشرایطش ک باشی ببینی بچت خیلی تنهاست و دورت خلوته شرایط مالیتونم خوبه توف ...

اگه زندگیم خوب باشه اره ولی الان 8 گرو9 چطور بیارم دلم دحتر میخواد هرقت بتونم همه چی ش تامین کنم میارم .

نه اینکه مدام لباس های تکراری من کسی میشناسم یه لباس تن بچه میکنه ودیگه رنگ اون لباس رو نمیبینی تک فرزند هم هست همه بهش میگن ارزو ب دل موندیم لباس تکراری تنش کنی.ایا میتونی برسی بهش؟یک دونه بیار ولی درست تربیت کن وهمه چی هم بزار براش👍

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )