2777
2789
عنوان

ازدواج

306 بازدید | 51 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا اگر کسی تجربه داره بگه و خوب راهنمایی کنه طبق تجربه که از دیگران دیده

بنظرتون اگر با یه خانمی ازدواج کنم که ۱۸ سال ازم بزرگتر باشه چه اتفاقی میوفته؟(خانواده ها راضین)

نکات مثبتش چیه نکات منفیش چیه؟

ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییییی خیلی بده 

جای مامانته اصلا خوب نیست شک نکن بعدا پشیمون

میشی

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

مثبتش اينه ك زندگيت جمع ميكنه 

منفيش اينه كه زود تر پا به سن ميذاره و يائسه ميشه و واسه بارداري بايد برنامه داشته باشيد

نگاه از بالا به پايين (مادر به بچه) نداشته باشه 

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  

چجور خانواده ها راضی ان؟!

اصلا وجه جالبی نداره انگار مامانتته!واقعا حسی میتونی داشته باشی به کسی ک اینقدر ازت بزرگتر؟!تفاوت رو چهره تو اخلاق منش برخورد و سیاست های زندگی به وضوح خواهید دید بچه دارم شید مامان دوتاتون میشه چهره اش میفته 

تفریحات ارزش های زندگی و اولویت هاتون حتما باهم فرق خواهد داشت من تو 20 سالگی چیزهایی واسم مهم بود ک ه الان تو 30 سالگی خنده دارن!حالا با فرض 18 سال تفاوت چقدر ادم عوض شه!

هر چند همه اینا بدیهی هست و استثنا هم ممکه باشه!