2777
2789
عنوان

سه روزه...

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 38 پست
منم همینطور بودم عزیزم سرفه هام اولش خلطی بود حالا محض احتیاط تو خونه ماسک بزن و قرنطینه باش چون ممک ...

اره دیگه از دیشب ماسک زدم تو خونه میترسم پسرم و مادرم ازم بگیرن 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شک نکن کروناست من ده روزه این علایم رو دارم دیروز رفتم سیتی اسکن گرفتم ریه ام درگیر شده.نمیدونم چیکا ...

فقط سرفه میکنی؟؟خلطی یا خشک؟؟با رعایت خوب میشی دیگه استرس برای چی خداروشکر کن ک نفس تنگی و اینا نداری 

واسه منم با سوزش معمولی گلو شروع شد  دو شب بد خوب شد شب سومش تب و لرز و بدن و درد وحشتناک

چند روز طول کشید خوب بشی؟؟ بستری هم سدی؟ من حدور نه روزه سرفه دارم گاهی و الان دو روزه بدتر شده کمی.ریه ام درگیره خیلی میترسم بدتر سم و بستری شم.طول درمانش چند روزه؟

یاشاسین آذربایجان💓✌

فقط سرفه میکنی؟؟خلطی یا خشک؟؟با رعایت خوب میشی دیگه استرس برای چی خداروشکر کن ک نفس تنگی و اینا ندار ...

اره سرفه خشک دارم .نمیدونستم کرونا دارم الان دو روزه فهمیدم از وقتی فهمیدم تنگی نفس هم پیدا کردم از استرس

یاشاسین آذربایجان💓✌

اره سرفه خشک دارم .نمیدونستم کرونا دارم الان دو روزه فهمیدم از وقتی فهمیدم تنگی نفس هم پیدا کردم از ...

دارو چی مصزف میکنی؟؟

فاصله دو متری باهاشون داشته باش تند تند اسپند دود کن  اگه حالت بدتر و تهران هستی بگو ادرس دکتر ...

نه اصلا حالم خوبه اخه برای همین باورم نمیشه ک کرونا باشه اخه فقط سرفه دارم سه روزه همین حتی شبا تو خپاب سرفه نمیکنم وقتی از خواب بیدار میشم سرفه های کوتاه میکنم مثلا سه دقیقه ایی دوتا سرفه 

چند روز طول کشید خوب بشی؟؟ بستری هم سدی؟ من حدور نه روزه سرفه دارم گاهی و الان دو روزه بدتر شده کمی. ...

سی تی دادی؟

فقط و فقط استراحت کن 

من حدود ۵روز قرنطینه بودم و فقط دکتر میرفتم

از هفته دوم بیماری بویایی و چشاییمو از دست دادم 

و هنوز برنگشته یعنی از ۱۲مهر ندارم

واسه من گوارشی بود ریم درگیر نشده بود 

ولی باورت میشه هنوز گرفتگی صدا دارم و ضعف و بیحالی و یکم بدنم تغییر کرده مثلا کف دست و پام موقعه گرما عرق  نمیکرد اصلا از وقتی کرونا گرفتم میشه 

و من از عوارض بداز کروما بتورات پوستی روی دستم که واقلا اذیتم کرد و تپش قلب گرفتم 

نه اصلا حالم خوبه اخه برای همین باورم نمیشه ک کرونا باشه اخه فقط سرفه دارم سه روزه همین حتی شبا تو خ ...

مثل منی منم اینجور بودم اصلا باورم نمیشد دیشب که عکس گرفتم و گفتن ریه ات درگیره دنیا رو سرم خراب شد.اخه اخه هشت نه روزه همینطور بودم و تو خونه ماسک نمیزدم فکر نمیکردم کرونا باشه.پسرم نگیره فقط هیچی نمیخوام دیگه

یاشاسین آذربایجان💓✌