2777
2789
الهی باردار بشی کابرلین چی هست ؟ مشکلت چیه ؟

من تو اقدام بودم هیچ مشکلیم نداشتم بعد یهو عقب انداختم ینی  مرداد و شهریور پری نشدم خیلی خوشحال بودم اوایلش بعد رفتم از دادم منفی شد رفتم سونو و ازمایش کامل و ازمایش هورمونو همچی انجام دادم گفتن مشکلی نیست فقط پرولاکتینم بالا بود برا همین بهم کابرلین داد هفته ای یدونه ۱۰ تا بهم داد هنوزم میخورم ازشون بعدم‌گفت یکم‌تنبلی تخمدان داری  شوهرمم از داد مشکلی نداشت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما دکترتون کی بود؟

من همدان میرفتم دیگه گفتم بزار برم تهران اینا هچی نمیفهمن رفتم مام پیش نصر

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من تو اقدام بودم هیچ مشکلیم نداشتم بعد یهو عقب انداختم ینی  مرداد و شهریور پری نشدم خیلی خوشحال ...

تهرانی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

نشاسته گل رو یه قاشق توی چهار پنج قاشق آب سرد حل کن روزی یه بار بخور اروم اروم ...جای بچه رد سفت میکنه عین پروژسترون عمل میکنه 

پاهاتم گرم نگه دار ...کیسه اب گرم روی شکمت نزاری یه وقت ...شکم باید معتدل باشه ...حموم داغم نرو ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نشاسته گل رو یه قاشق توی چهار پنج قاشق آب سرد حل کن روزی یه بار بخور اروم اروم ...جای بچه رد سفت میک ...

برا الان ک‌روز ۷ ای یو ای هست تاثیر داره ک‌بخورم؟

برا الان ک‌روز ۷ ای یو ای هست تاثیر داره ک‌بخورم؟

اره عزیز

پروژسترون استفاده میکنی ؟

اینم عین اونه ...

قدیم که دارو نبوده ...میخوردن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره عزیز پروژسترون استفاده میکنی ؟ اینم عین اونه ... قدیم که دارو نبوده ...میخوردن

اها مرسی 

اره شیاف پروژسترون بهم داد دکتر و فولیک اسید 

۱۰ تا شیاف بهم داد 

اها مرسی  اره شیاف پروژسترون بهم داد دکتر و فولیک اسید  ۱۰ تا شیاف بهم داد

خوبه استفاده کن خدا بزرگه 

شمام ای یو ای انجام دادین ؟

نه اصلا ...