2777
2789
عنوان

رژیم

105 بازدید | 17 پست

سلام دکترم گفت باید رژیمم کم کالری و پرپروتئین باشه برای بارداری آخه میگه وزنت زیاده چی بخورم میدونید.وارد شش ماه شدم وزن اولیه ۶۱دوم۵۷الانم ۶۵

خوش اومدی نازمامان.😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش هواسم نبود ۱۶۰عزیزم

خب پس یکم اضاف داری برنج کم بخور نون یا جو بخور یا سنگک بیشتر ابپز و کبابی ذستفاده کن حبوبات ابپزم خیلی خوبع

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بخدا به منم این رو میگفتن همینکه 1 کیلو زیاد یا کم میشد میگفتن وای.. عزیزم چیزهای زیاد شیرین نخور میوه و شیر وسبزیجات و گوشت و تخم مرغ آبپز  بخور و خوب هم پیاده روی کن.بهترین دکتر خودمون هستیم و زیاد گوش نده.ول چیزهای چرب زیاد نخور راست من 65 بودم شدم97مال من افتضاح بود

بخدا به منم این رو میگفتن همینکه 1 کیلو زیاد یا کم میشد میگفتن وای.. عزیزم چیزهای زیاد شیرین نخور می ...

یاخدا من چربی و قند وغذاهای سرخ شده و پرادویه و فست فود واینا نمیخورم الانم یه هفته اس ماکارونی وبرنج نخوردم امکان داره از مولتی پریناتال باشه

خوش اومدی نازمامان.😊
یاخدا من چربی و قند وغذاهای سرخ شده و پرادویه و فست فود واینا نمیخورم الانم یه هفته اس ماکارونی وبرن ...

بله من اول بهم گفتن مولتی ویتامین بخور و منم یک مولتی ویتامین خارجی برام گرفتن اینطوری وزنم رفت بالا.مولتی ویتامینه بهداشته یا خودت خریدی؟