2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن

90 بازدید | 10 پست

سلام یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین..

پسرم ۲۱ ماهشه یک هفته ای هست بهش یاد دادم دو سه روز قشنگ خودش میگه هروقت دسشویی داره، تو خوابم اصلا دسشویی نمیکنه..الان داشتم تاپیک های ازپوشک گرفتنو میخوندم نگران شدم آخه همه میگفتن ازدوسال به بعد..

نگرانم یه وقت مشکلی براش پیش نیاد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی زودتر از پوشک بگیریش باهوش ترمیشه

واقعا؟

عذاب وجدان گرفتم که چرا اینقد زودگرفتمش ولی خودش اصلا اذیت نیست انگار اینجوری بیشتر دوست داره..دیگه دوست نداشت پوشکش کنم..

مرسی عزیزم.

نه بابا چه مشکلی‌ پسر من از ۱۴ ماهکی مشغول شدم سرپاش میگرفتم  الان ۱۸ ماهشه و یه هفته س پی پی ش ...

خداروشکر خیالم راحت شد..

آخه همه میگفتن فقط ۲سال به بالا ترسیدم نکنه براش مشکلی پیش بیاد..فقط وقتی پوشک بود هر روز دسشویی دیگه روهم میکردولی تواین ۳روز تازه امشب دسشویی کرد..

چه جوری بهش یاد دادی پسر من ۲۷ماهشه پوشک میکنم هنوز

چندبار امتحان کردم دیدم شبا که میخوابه تاصب که بیدار شه اصلا دسشویی نمیکنه..بعد کلا وقتی میخوابید واسه اینکه راحت باشه پوشکشو بازمیکردم دوهفته پیش تو لگن بهش یاد دادم الانم که خودش میگه

تو لگن چع جوری یاددادین لگن تو توالت گذاشتین؟

نه توخونه...مثلا هر ده دقیقه یه رب مینشوندمش یکم باهاش حرف میزدم شعرمیخوندم میگفتم جیش کن..بهش گفتم هروقت جیش داشتی اینجا بشین..خودش دیگه هروقت دسشویی داشت مینشست روش..اگه یادش میرفت خودم میبردمش...اینجوری کم کم یادگرفت

خداروشکر خیالم راحت شد.. آخه همه میگفتن فقط ۲سال به بالا ترسیدم نکنه براش مشکلی پیش بیاد..فقط وقتی ...

نه بابا زن داداشم از ۶وماهگی اصلا پوشک نکرد تو خونه‌ فقط میبرد سرپاش میگرفت

نه بابا زن داداشم از ۶وماهگی اصلا پوشک نکرد تو خونه‌ فقط میبرد سرپاش میگرفت

خداروشکر....

ممنون که جواب دادین خیلی استرس گرفته بودم الان خیالم راحت شد.