2777
عنوان

جاری عجیب

226 بازدید | 4 پست

سلام به همه دوستان 

آقا من یه مشکلی دارم . جاریم یه رفتارای سینوسی ای داره یه بار خوبه یه بار بده . بیشتر بده و از همه بد تر اینکه جلوی روم خیلی بد نیست و گهگاهی یه تیکه هایی میندازه و اذیت میکنه ولی بیشتر از اون مشکلم  اینه که میره پشت سرم با مادرشوهرم حرفای چرت و پرت میزنه نه اینکه حالا بد بگه مستقیم ولی ناجور صحبت میکنه و پاشو از حدش فراتر میذاره و اینکه متاسفانه خانوادش خیلی عقده ای بارش اوردن و این باعث شده به همه چیز حسادت کنه و همش بشینه بهشون فکر کنه . و اینکه اگر من دستمو بکنم تو دماغم از فردا همه ی هم و غمش اینه که اونم دستشو بکنه تو دماغش و اگر هم نتونه میگه من از این لوس بازیا خوشم نمیاد حالا جدای جاریم  سوالم اینه که چجوری به مادر شوهرم بفهمونم که نیاد به من حرفاشو انتقال بده اصلا . حالا اون هر کاری میکنه خودش میدونه و خدا اما من دلم نمیخواد در جریان باشم .  و اینم بگم خدارو شکر رابطه صمیمانه ای دارم با مادر شوهرم و نمیخوام رابطمون خراب شه ولی نمیخوام بیاد حرفای اونو پیش من بزنه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم شما تو این جور مواقع حرفو عوض کن و کلا هیچ وقت پیش مادر شوهر از جاری بد نگو باور کن همیشه اونی که غیبت و بدگویی میکنه خودش ازنظر بقیه چندشتره

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏