2777
2789
عنوان

جاری عجیب

226 بازدید | 4 پست

سلام به همه دوستان 

آقا من یه مشکلی دارم . جاریم یه رفتارای سینوسی ای داره یه بار خوبه یه بار بده . بیشتر بده و از همه بد تر اینکه جلوی روم خیلی بد نیست و گهگاهی یه تیکه هایی میندازه و اذیت میکنه ولی بیشتر از اون مشکلم  اینه که میره پشت سرم با مادرشوهرم حرفای چرت و پرت میزنه نه اینکه حالا بد بگه مستقیم ولی ناجور صحبت میکنه و پاشو از حدش فراتر میذاره و اینکه متاسفانه خانوادش خیلی عقده ای بارش اوردن و این باعث شده به همه چیز حسادت کنه و همش بشینه بهشون فکر کنه . و اینکه اگر من دستمو بکنم تو دماغم از فردا همه ی هم و غمش اینه که اونم دستشو بکنه تو دماغش و اگر هم نتونه میگه من از این لوس بازیا خوشم نمیاد حالا جدای جاریم  سوالم اینه که چجوری به مادر شوهرم بفهمونم که نیاد به من حرفاشو انتقال بده اصلا . حالا اون هر کاری میکنه خودش میدونه و خدا اما من دلم نمیخواد در جریان باشم .  و اینم بگم خدارو شکر رابطه صمیمانه ای دارم با مادر شوهرم و نمیخوام رابطمون خراب شه ولی نمیخوام بیاد حرفای اونو پیش من بزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شما تو این جور مواقع حرفو عوض کن و کلا هیچ وقت پیش مادر شوهر از جاری بد نگو باور کن همیشه اونی که غیبت و بدگویی میکنه خودش ازنظر بقیه چندشتره

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏