2777
2789
عنوان

معجزه سحرخیزی😁

474 بازدید | 3 پست

*مراقبه 

از آنجایی که کتابها، مقالات و وبسایتهای فراوانی وجود دارند که به طور خاص در موردمراقبه هستند، من خیلی به جزئیات و شرح مزایای اثبات شده ی آن و رویکردهای متفاوتی که دراین زمینه وجود دارد، وارد نمیشوم. در عوض تنها به ذکر برخی از مهمترین مزایای مراقبه از نظرخودم، میپردازم و برنامه ی ساده و گام به گام مراقبه را به شما معرفی میکنم، تا بتوانید به سرعت این کار را شروع کنید.ماهیت و اساس مراقبه سکوت و تمرکز ذهن در یک بازه ی زمانی کوتاه است. ممکن است شما ازتمام مزایای فوق العاده مراقبه در سلامتی آگاه باشید، شاید هم اینطور نباشد. تحقیقات و مطالعات هر روز بیشتر از دیروز نشان میدهند که مراقبه میتواند تأثیر بیشتری به نسبت درمان دارویی داشته باشد. تحقیقات نشان میدهد مراقبه منظم میتواند تغییرات مثبتی در میزان سوخت و ساز بدن، فشار خون، فعالیتهای مغزی و سایر کارکردهای ذهنی و جسمی، داشته باشد. مراقبه میتواند دردها را تسکین دهد، سطح استرس را پایین بیاورد، خواب ما را بهتر کند، تمرکز ما را بیشتر کند و حتی طول زندگی ما را افزایش بدهد. مراقبه زمان بسیار کوتاهی از ما میگیرد. شما میتوانیدتنها با صرف چند دقیقه در روز، از مزایای مراقبه بهره مند شوید.

سلبریتی های معروف، مدیران ارشد و افراد بسیار موفقی همچون جری سینفیلد، استینگ،راشلسیمونز، اپرا و بسیاری دیگر، به صراحت بیان کرده اند که مراقبه منظم و یا حتی روزانه به یکی ازبخش های بسیار ارزشمند زندگیشان تبدیل شده است. ریک گوینگ، مدیر عامل شرکت تاپرویر،به فایننشال تایمز گفته است که هر روز حداقل ۲۰ دقیقه زمان صرف مراقبه میکند و اظهار کرده است که: 《 برای من مراقبه نه تنها ازبین برنده استرس است، بلکه کمک میکند چشمهایم اتفاقاتی را که رخ میدهد با وضوح بیشتری مشاهده کنند و بر چیزهایی که بیشترین اهمیت را دارندتمرکز کنم》

بر اساس ادعای نشریه هافینگتون پست، اپرا به دکتر آز گفته است که مراقبه متعالی به او در زندگی اش کمک کرده است و اظهار کرده که: 《 مراقبه او را به خداوند متصل میکند.》 مراقبه انواع بسیار متفاوتی دارد، اما به طور کلی میتوان آنها را در دو دسته کلی قرار داد: 

مراقبه هدایت شده 

و مراقبه شخصی.

در مراقبه هدایت شما به صدای یک فرد دیگر گوش فرا میدهید و با کمک دستورالعمل هایی که از او دریافت میکنید، افکار، تمرکز و آگاهیتان را هدایت میکنید. مراقبه فردی، به آن دسته از مراقبه هایی میگویند که شما خودتان به تنهایی آن را انجام میدهید و از فرد دیگری کمک دریافت نمیکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.