2777
2789

سلام شب همگی بخیر ..⁦❤️⁩

طاعاتتون قبول درگاه حق⁦❤️⁩

دوستانه عزیزم وقتی هر فضایی ، عمومی غیر عمومی مجازی غیر مجازی ، استفاده درست ازش نشه و به حاشیه کشیده بشه اوضاعش به اصطلاح آمیانه چپکی میشه ....

زمانی که تمام جزییات زندگی رو میایم میریزیم رو دایره و اجازه میدیم هرکسی با هر جایگاه اجتماعی و سطح سواد و سنی تو زندگیمون دخالت کنه انتظار پیشرفت هم داریم ؟؟؟ قطعا جز شکست چیزی نخواهد بود

مخصوصا تو همین نی نی سایت.

واقعا زندگی شاخ های اینستاگرام ک همش بحثش رو میکنید مهم تر از زندگی خودتونه ؟!🙄

اونا ی عده آدمن ک بخاطر تعلقات دنیوی حاضر به هر کار کثیفی هستن و برای بالا رفتن فالوور از این کارا میکنن.....

سطح سواد رسانه اییمون رو اگر ببریم بالا اینطور نمیشه ک ب تایپکت دروغین یکی حمله کنیم و علاقه نشون بدیم و به درد و دل واقعی یکی دیگه بخاطر باور غلط خودمون حمله کنیم !!

امشب دل اون خانم که اومده بود درد و دل کنه رو شکستین.....

اما در کل می‌دونم ک میدونین⁦❤️⁩⁦❤️

✨دختری از جنس آفتاب✨

آقا من ۱۰ ساله از برزخ تاپیک میزنم گفتم بگم ریا نباشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان