2777
2789
عنوان

گلبهار(گلارا)/شاخ نی‌نی سایت😂💦

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 97 پست
اره فکر کنم کلن لغو کاربری شده اما مطمئنم الان با یه اکانت دیگه اومده و داره به ریشمون میخنده

اینجورادما زیادن

ولی واقعامن موندم چرا انرژی منفی جذب خودشون میکنن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخوایم قسمت خوشبینانه این داستان رو نگا کنیم... مثل اینکه دروغش ی تلنگر شده واسه خیلیا..... حکای ...

خانما میگفتن ما قدر شوهرمونو دیگه بیشتر میدونیم این خیرش بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5106823/بعد-گذشت-سه-ماه-که-همسرمو-از-دست-دادم-دارم-سعی-میک ...

خاک برسرش فقط

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
ما زود باور نیستیم اون طبیعی جلوه داده بود بعضی جاها سوتی میداد ولی در برابر اینهمه طبیعی بودنش به ...

مثلا چه سوتیی داده بود؟ ب نظر من جز عدادو حرفا ک دقیقا میگفت چی ردو بدل شده و 18 سال ادم یادش نمیمونه چیا گفته اینقد دقیق سوتیی نداد

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
کاش واقعا داستانش دروغ باشه دلم برای بچه هاش کباب شد😔 اخه تاپیک های قبلی هم گفته بود شوهرم فوت شده ...

😐😐😐😐

چرا دوس دارین ساده باشین؟چراگول خوردنو دوس دارین؟چراخودتونو گول میزنید؟

چرا باید یه ادم داغدار عکس فیک بزاره؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دست ب قلمش خوب بود از کجاش درمیاورد این داستانارو

خدا میدونه

یه عالمه کاربرو مسخره کرد من ک هنوزم باورم نمیشه

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
😐😐😐😐 چرا دوس دارین ساده باشین؟چراگول خوردنو دوس دارین؟چراخودتونو گول میزنید؟ چرا باید یه ادم د ...

چی بگم والا من که کلی اشک ریختم🥺

تازه مامانمم داستان رو براش فرستادم کلی گریه کرد😖

عجبا خدایا چه آدمهایی پیدا میشن ولی این داستانی که گفته حتما سرش میاد چون نوشته و اونو جذب میکنه حتم ...

خدا نکنه سرش بیاد حتی اگه یه ملتو ب گریه انداخته باشه ولی بازم دل کسی راضی نیست من خیلی خوشحالم ک دروغ بوده ایشالا همیشه اتفاقات بد دروغ باشه خواب باشه

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
خدا میدونه یه عالمه کاربرو مسخره کرد من ک هنوزم باورم نمیشه

ولی خدایی چقد حالم بد شد خوندم ولی خوب شد قدر شوهرامونو بیشتر میدونیم😁😁😁

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘