ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عجبا خدایا چه آدمهایی پیدا میشن ولی این داستانی که گفته حتما سرش میاد چون نوشته و اونو جذب میکنه حتم ...
خدا نکنه سرش بیاد حتی اگه یه ملتو ب گریه انداخته باشه ولی بازم دل کسی راضی نیست من خیلی خوشحالم ک دروغ بوده ایشالا همیشه اتفاقات بد دروغ باشه خواب باشه
برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو
خدا میدونه یه عالمه کاربرو مسخره کرد من ک هنوزم باورم نمیشه
ولی خدایی چقد حالم بد شد خوندم ولی خوب شد قدر شوهرامونو بیشتر میدونیم😁😁😁
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘