2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید😭

161 بازدید | 17 پست

من قبلا یه دوستی داشتم که ۲سالمم ازم بزرگتر بود بعد این دوستم رل داشت و اینا بهم میگفت تو هم باهام بیا بیرون بعد یه بار رفتیم خونه رلش به خدا کاری نکردیم رفتیم خونه من همچین دختری نیسم فقط یه گوشه ساکت نشستم بعد این پسره که رفتیم خونش دوستشم اورده بود بهم گفت برو تو اتاق بشین میخواد مامانم بیاد خونه و بره گفتم باشه رفتم تو اناق دیدم دوست پسره امد تو اتاق منم هر چی سعی کردم درو باز کنم نتونستم سه چهار بار بهش گفتم درو باز کن نکرد دیدم داره نزدیکم میشه جیغ زدم دوستم امد درو باز کرد برام منم خیلی عصبانی شده بودم گذاشتم رفتم بعد این دوتا پسر فیلم گرفتن ازمون الانم یکی امده تو اینستا پیامم داده که من میدومم چه غلطایی کردینو فیلمتونم گرفتن بهمم گفت هکت میکنم میزارم التماس کنی بعد بلاکش کردم خیلی میترسم کاری کنن یا عکسم و فیلمی که گرفتنو پخشش کنن کمکم کنید تروخدا نسیحت نکنید فقط بگید چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلم از چی داره؟؟ از اینکه میخواسته نزدیکت بشه؟؟ خوب پای خودشم گیره پس هیچوقت پخش نمیکنه

پلیس فتا پدرشو درمیاره

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!