2777
2789
عنوان

بولت ژورنال 😍

8470 بازدید | 62 پست

عاغا اول از همه بگم این بولت ژورنال جان بشدددت بهم کمک کرده واقعا از ته دل و دوستانه پیشنهاد میدم برای ی مدت کوتاه هم ک شده ازش استفاده کنید

دوستای خوبم، بولت ژورنال در حقیقت یک دفتره. یک دفتر ِ خیلی ساده که هر شخص توش اونجوری که دلش میخواد واسه زندگیش برنامه ریزی میکنه.  دلیل جذاب بودنش هم دقیقا همینه که هر بولت ژورنال مربوط به یک شخصه و اون شخص میتونه با توجه به سلیقه و نیازش درستش کنه. یک نفر ممکنه بخواد واسه کنکور برنامه ریزی کنه. یکی بخواد کارهای خونه شو روی نظم انجام بده. یک نفر برای کارهای دفتریش استفاده کنه.

پس واسه ی بولت ژورنال درست کردن فقط باید یک دفتر و خودکار داشته باشین و اینکه بدونین از زندگیتون چی میخواین. یعنی هدف داشته باشین. و بعد شروع کنید به برنامه ریزی کردن به سبک خودتون برای هدفی که مخصوص شماست.

معمولا توی بولت ژورنال ها یک سری صفحه ی مشترک هست. صفحه هایی که خیلی کاربردی هستن و فارغ از اینکه هدف چیه میتونن مورد استفاده قرار بگیرن. از اینجا به بعد چندتا از این صفحه ها رو با هم مرور میکنیم.

توی پست بعدی ادامشو میگم ک این طولانی و حوصله سر بر نشه

اگه سایت اوکی بود عکس هم میزارم

اگه نبود وقتی درست شد میزارم 😁

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمت جذاب ماجرا این جاست که می تونید صفحه ها رو هر طوری که دلتون می خواد درست کنید. یادتون باشه نیازی نیست که همون اول کلی صفحه ی متفاوت درست کنید. حتی به فکر زیبایی هم نباشید. (اصلا زیبایی مهم نیست!) بلکه با صفحه های کم و کاربردی (همونایی که توی راهنما معرفی شدن) شروع کنید و با گذر زمان که کم کم با بولت ژورنال آشنا شدید و بهش عادت کردید، صفحه ها رو افزایش بدین.

خب حلا که می دونید بولت ژورنال چیست سوال پیش میاد که چطور میشه این دفتر رو داشت؟! بولت ژورنال یعنی یک دفتر ساده و یک خودکار که شما می خرید. بقیه ش دست خودتونه. شما در ابتدا اصول این روش رو یاد می گیرید و بعد می تونید خودتون دفتری رو درست کنید که متناسب با شخصیت و زندگی خودتون باشه. مزیت اصلی بولت ژورنال هم در همینه که برای هر کس متفاوته و هر شخصی می تونه اون رو مطابق با نیازهای خودش طراحی کنه.

هر جایی که چیزی به عنوان بولت ژورنال به شما می فروشه بدونید که کلاه برداریه. اصل بولت ژورنال در اینه که هر کسی خودش اون رو برای خودش طراحی می کنه. در نتیجه بولت ژورنال هر شخص با بولت ژورنال آدم های دیگه متفاوته. حتی بولت ژورنال یک نفر در هجده سالگیش با بولت ژورنال همون آدم وقتی بیست ساله میشه کلی فرق داره. بنابراین دفترهای برنامه ریزی آماده، هرچند که می تونن مفید باشن (خودم هم قبلا ازشون استفاده کردم) اما اسمشون هیچ وقت بولت ژورنال نیست! چون امکان نداره چیزی که برای استفاده ی چند صد یا چند هزار نفر طراحی شده بتونه بولت ژورنال باشه. بولت ژورنال هر شحص یک دفتر کاملا متمایز و خاصه!

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

من خیلی وقته تو فکرشم😍

امروز رفتم یه بسته مداد رنگی هم براش خریدم

دفترم یه دونه سررسید از پارسال داشتم گذاشتم براش

ولی واقعا به معجزه ی این دفتر ایمان دارم

چون وقتی برنامه هامو مینویسم خیلی بهتر بهشون عمل میکنم

ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
حوصله میخواد اوف نقاشی متنفرم 

بولت ژورنال هرکس متناسب با خودشه عزیز 

لزومی نداره حتما نقاشی کنی

من خیلی وقته تو فکرشم😍 امروز رفتم یه بسته مداد رنگی هم براش خریدم دفترم یه دونه سررسید از پارسال ...

چشم عزیزم حتتتتما

خب ب بن بست خوردیم و عکسا رو نمیشه فرستاد الان 😁 (امان از سایت) 

بریم سر بحثمون

بولت ژورنال چند تا صفحه ی اصلی داره ک معمولا همه استفاده میکنن ازش

ولی هیییچ اجباری نیست 

میتونید این صفحه ها رو حذف کنید و صفحه بهش اضافه کنید

اول از همه این پیشنهاد من جدا از بولت ژورناله که هدف رو مشخص کنید

برای مشخص کردن هدف، هدف کل زندگیتون رو مشخص کنید بعد هدف پنج سال بعد،  بعدش هدف سال دیگه و بعد اون هدف ماه دیگه و در نهایت هدف هفته اینده و هدف امروز

با مشخص کردن اینا کارتون خیلی راحت تر میشه

ی نکته دیگه هم بگمممم 

شاید اگه سرچ بزنید همه یا اکثر دفاتر رنگی رنگی باشن و خب بگید ما ک حوصلمون نمیاد

ولی نکته اینجاست

این دفتر رو داریم درست میکنیم ک وقتمون رو مدیریت کنیم

پس لزومی نداره زیاد روی طراحی صفحاتش وقت بزاریم

پس نگران نباشید

بعدشم وقتی کاراتون بیفته رو غلتک انگیزه برا نقاشیش هم پیدا میکنید

خودم اولین دفترم توی برگه کاهی بود 😂 با یه خودکار مشکی

پس نگران اونش نباشید

بریم برای صفحات اصلی

index/ فهرست

ما قراره یه دفتر درست کنیم با بخش های مختلف ... در آینده که تعداد صفحاتمون زیاد بشه ، پیدا کردن صفحات مد نظرمون برامون سخت میشه. پس چه بهتر که ۱ تا ۲ صفحه رو همون اول خالی بذاریم برای فهرست و وقتی صفحات بعدی رو آماده کردیم و خودمون براش شماره صفحه گذاشتیم ، اطلاعات رو وارد فهرست بکنیم تا بتونیم سریع تر اونارو پیدا بکنیم .

key/ کلید ها

اگه با نرم افزار ورد کار کرده باشید میدونید که برای گذاشتن علامت هایی مثل ● یا ■ از اسم bullet library استفاده کرده . و اسم بولت ژورنال هم از همین شروع شده . ما برای یادداشت کردن کارهامون یا نت هایی که برمیداریم و ... نیاز به یکسری علامت  داریم ... چرا ؟ برای راحت تر شدن کارمون ! 

مثلا  من علامت □ رو برای کار هایی که باید انجام بدم گذاشتم و موقعی که انجامشون میدم مربع رو پر میکنم . ولی اگه با کسی قرار داشته باشم یا باید به کسی تلفن بزنم از علامت ◇ استفاده میکنم . و اگه فقط بخوام در طول روز یه جمله بنویسم یا یه چیزی که نباید یادم بره رو یادداشت بکنم ،  از علامت _ استفاده میکنم .... کلید های هر کس میتونه هر جور که اون شخص میخواد باشه . این فقط برای اینه که وقتی یه نگاه کلی به روزمون میندازیم میدونیم که مثلا دو تا علامت ◇ رو داریم و باید حواسمون بهش باشه. اگه یه کاری داشته باشیم که در اون روز کنسل بشه روش یه ضربدر میکشیم . و اگه مثلا امروز یه قراری داشتیم که به روز  دیگه ای منتقل شده توی اون ◇ یه فلش میکشیم  که یعنی منتقل شده به روز های آینده . این مواردی که من برای مثال گفتم همش دست خودتونه و میتونین هر چیزی که باهاش راحت ترید رو انتخاب بکنید . 

جالب اینجاست که خیلیا علاوه بر کلید ها ازcolor code  (کد رنگی) هم استفاده میکنن! یعنی مثلا کارای شخصیشونو با خودکار آبی مینویسن و مواردی که باید در مورد شغلشون انجام بدن رو با رنگ صورتی ... این هم کاملا وابسته به خود شخصه ... 

برنامه ریزی سالانه

خب.... از الان دیگه واقعا داریم وارد مطالب اصلی میشیم 😍. این قسمت شما میاید روزهای یک سال رو تو یک صفحه مینویسید دقیقا مثل یک تقویم ... اون تقویم هایی که میگه سال ۹۸ در یک نگاه 😂 یه همچین چیزی ! برای این بخش هزار تا ایده هست ... که من میخوام اون هزار تارو به دو بخش تقسیم بکنم ... یکی اینجوریه که کل دوزاده ماهو تو یه برگه مینویسین و روز خاصیو توش علامت نمیزنین ، یه مدل دیگش اینه که مثلا تقدیم یک ماه رو بنویسید و بعد کنارش جای خالی بذارید تا در مورد روز هایی که برای شما مهمه کنارش بنویسید ..‌‌ مثلا تاریخ مسافرت ، تولد های مهم ، سالگرد ازدواج ، روز کنکور و ..... هر چیزی که براتون مهمه و اونقدر براتون ارزش داره که باید توی برنامه ریزی سالانتون دیده بشه ! 

عاغاااا سایت نمیزاره عکس بزارم به محض درست شدنش میزارم تا ایده بگیرید 

برنامه ریزی ماهانه 

حالا ریز تر میشیم ! 

اینجا کارهای یک ماهتونو مینویسید .... یه مدل هست که تاریخ روز هارو یک طرف مینویسید و جلوشو خالی میذارید تا بعدا پرش بکنید .... و اینکه قبل از وارد کردن قرار ها و برنامه های جدید باید برید تو برنامه ریزی سالانه و اون روزهایی که خیلی براتون مهمه بوده و از قبل علامت زدید رو وارد برنامه ریزی ماهانتون بکنید ! مثلا یکی از قبل مشخص کرده ۲۰ شهریور تولد مامانشه و اونو توی برنامه ریزی ماهانش هم وارد میکنه .  کلی مدل های مختلف داره  که همشون فقط برای اینه که شما بفهمین چه روزی چه کار مهم یا قرار مهمی دارید 😉

برنامه ریزی روزانه 

این بخش کاملا مشخصه .... همه حتما قبلا انجامش دادیم .... اینکه کارای یک روزتو لیست بکنی و اونایی که انجام دادی تیک بزنی . اینجا دیگه قشنگ کاراتونو مینویسید . و باید بگم که هر روز قبل از اینکه کارای جدید همون روز رو به برنامتون اضافه کنید ، باید برنامه های قبلی ای که تو برنامه ریزی ماهانه نوشتید و وارد روزتون بکنید ! این قسمت هم مدل های خیلی زیادی داره .

اینجا یه نکته رو باید بگم ! توی بخش های اصلی بولت ژورنال برنامه ریزی هفتگی وجود نداره ! یعنی خود شخصی که این دفتر رو معرفی کرده برای این قسمت جایی نذاشته ولی خیلیا برنامشون رو هفته ای بررسی میکنن و دوست دارن که کل هفتشون تو دو تا صفحه ی کنار هم باشه  ولی بعضی ها هم دوست دارن برای هر روز یک صفحه درست بکنن .... 

همونطور  که قبلا هم گفتم اینا همه بستگی به خودتون داره 

یه نکته ی دیگه ! بعضیا برای کارایی که باید در روز انجام بدن ساعت تعیین میکنن . یعنی یه چیزی مثل برنامه ی مدرسه که میگه ۸ تا ۹ و نیم ریاضی / ۹ و ۴۵ تا ۱۱ و ربع زیست و .... اما بعضیا فقط لیست کاراشونو مینویسن و برای اونا زمان تعیین نمیکنن . و فقط در طول روز انجامشون میدن و باشون مهم نیست که کی انجام بشه .

تجربه ب من ثابت کرده ساعت تعیین نکنم بهتره

عکس گذاشتتی لایکم کن عاشق بولت ژورنالم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی