2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید همراهتون باشه تو سالن هواپیما اجازه نمیدن ولی تو چمدان بذارید قسمت بارفکرنکنم مشکل باشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

داخل هواپیما بله،ولی توی بار مشکلی نداره

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

توي بار مشكلي نداره

من هميشه با خودم چن تا ظرف  دارم 

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
مگه چطور میشه؟؟🤔🤔

اونشو نمیدونم دیگه 

شاید میترسن نوچ بشن😃

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
داخل هواپیما بله،ولی توی بار مشکلی نداره

چرا داخل هواپیما نمیزارن؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
چرا داخل هواپیما نمیزارن؟ 💎

دقیقا نمی دونم ولی مایعات و خوراکی هایی که حالت ژله ای دارند مثل همین مربا و عسل و ...حجم بیشتر از 100 میلی لیتر،داخل کابین ممنوعه. فرودگاه که برید روی تابلوهایی که موارد ممنوعه رو نوشته هست.

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
توي بار مشكلي نداره من هميشه با خودم چن تا ظرف  دارم

پس ببرم؟میترسم نزارن ببرم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پس ببرم؟میترسم نزارن ببرم

اررره بابا

ما هميشه سوغاتيامون عسله ك از ايران مياريم

توي ظرف هاي پلاستيكي بريز و سرش رو چسپ بزن تا نريزه بزار تو چمدون

دوماه قبل هم سه تا ظرف خانوادم دادن دس اشنامون برامون اورد

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
اررره بابا ما هميشه سوغاتيامون عسله ك از ايران مياريم توي ظرف هاي پلاستيكي بريز و سرش رو چسپ بزن ت ...

چه خوب ممنون عزیزم 😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم