2777
2789
عنوان

واکسن۱۸ماهگی

89 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم

دخترم دوشنبه واکسن۱۸ماهگی داره و هیچ استامینوفنی رو نمیخوره تا یه قطره میدم بهش سریع بالا میاره

شیاف هم که اصلااا نمیزاره بزارم

دوماه پیش یکم تب داشت شیاف گذاشتم هنوزه که هنوزه تو ذهنش مونده حتی نمیزاره براش پماد سوختگی بزنم

واقعا درمانده ام موندم چیکار کنم؟😣

خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش  ،،،نی نی یار  کاربریمو برگردون، این سومیشه  

خیلی واکسن سختیه البته به نظر من براش تایلوفن بخر طعمش به نسبت خوبه باز...یا استامینوفن های طعم دار بگیر واسش ..الان دیگه باید شربت بدی بهش قطره نه...قطره واقعا تلخه بعد یکسالگیم میشه شربت استامیوفن داد ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی واکسن سختیه البته به نظر من براش تایلوفن بخر طعمش به نسبت خوبه باز...یا استامینوفن های طعم دار ...

براش کوریزان گرفتم الان امتحانی یکم دادم بالا اورد

یعنی تایلوفن رو بالا نمیاره؟

اره منم شنیدم که خیلییی واکسن سختیه

وای من واکسن ۶ ماهگی بچموچهارروزپیش زدم پدرم درومد ازبس شیاف زدم چون قطره نمیخوره همش عق میزنه

اره شش ماهگی هم سخته

از همه بهتر یکسالگیه بچه اصلاااا درد و تب نداره

منم برای پسرم شیاف میزارم با زورم که شده این کار رو میکنم وگرنه تبش رو چطوری کنترل کنیم 

منم موندم بخدا😣

دختر من که تب خیلی بالایی کرد با شیاف فقط پایین اومد اونموقع تب داره و بیحاله راحت میتونی شیاف براش بزاری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
براش کوریزان گرفتم الان امتحانی یکم دادم بالا اورد یعنی تایلوفن رو بالا نمیاره؟ اره منم شنیدم که خ ...

تایلوفن رو دکتر نوشت برامون به نظرم طعمش بهتر از بقیه بود  سوسپانسیون هست خودشم رنگشم مایل به یاسی بد نیست حالا بخر ببین چه جوریه دیگه ..من همیشه همه داروهارو خودم اول امتحان میکنم..چون بچه به شدت بدغذایی دارم وهمه چیزو بالا میاره

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اره شش ماهگی هم سخته از همه بهتر یکسالگیه بچه اصلاااا درد و تب نداره

چ خوب من که وقت واکسن میشه ازدوروزقبلش حالم بده.فک کن واکسن شش ماهگی سخته اون کسی که واکسن میزدبدجورزده بودخورده ب رگ بچم وااای چ عذابی کشیدیم

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
تایلوفن رو دکتر نوشت برامون به نظرم طعمش بهتر از بقیه بود  سوسپانسیون هست خودشم رنگشم مایل به ی ...

بچه بد غذا واقعاااا سخته

مرسی عزیزم از پاسخگوییت حتما امتحانش میکنم🌸

چ خوب من که وقت واکسن میشه ازدوروزقبلش حالم بده.فک کن واکسن شش ماهگی سخته اون کسی که واکسن میزدبدجور ...

درکت میکنم واقعا سخته منم استرس دارم

ولی خب برای سلامتی خودشونه دیگه