2777
2789
عزیزم اگه دوسش داری بایدبسازی درغیراین صورت بروپزشک قانونی شکایت کن.بچه هات چی هستن چندسالشونه؟

نه سال ساختم باهاش دست بزنشو  بون تلخشو خیانتشو اما دیگه نمیشه.دخترم دوسالس پسرم هفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سال ساختم باهاش دست بزنشو  بون تلخشو خیانتشو اما دیگه نمیشه.دخترم دوسالس پسرم هفت

پس واسه چی تحمل میکنی دخترت تاهفت سالگی باخودته پسرم که میتونه ازپس خودش بربیاد

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
پس واسه چی تحمل میکنی دخترت تاهفت سالگی باخودته پسرم که میتونه ازپس خودش بربیاد

از چشمم افتاد کسی ک بخاطرش از چشم همه افتادم...امروز ب پدرم بی احترامی کرد دیگه عمرا مهم باشه برام

از چشمم افتاد کسی ک بخاطرش از چشم همه افتادم...امروز ب پدرم بی احترامی کرد دیگه عمرا مهم باشه برام

عزیزم کاش بچه نمیاوردی ولی اون آدم ارزش زندگی نداره بازم اخلاقومیشه تحمل کردولی خیانتوهرررگزززز.ازکجافهمیدی خیانت میکنه؟

تو خریت دست و پا میزدم....

دورازجونت آدم بدبایداززندگیت مثل آشغال پرت کنی بیرون خودتونجات بده منم خواهرم مثل شماس شوهرش خیلی اذیتش میکنه خواهرموکتک زدخواهرمم رفت ازش شکایت کرد مهرشوگذاشت اجراالان جرعت نداره ب خواهرم چپ نگاه کنه