2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

159 بازدید | 12 پست

بنظرتون ساخته میشه؟

تا کی کرونا هست؟

خسته شدم از استرس و.......

باردارم میترسم

واکسن انفولانزام امسال گیر نمیاد!!!

شماها رفت و امد میکنید با خانواده هاتون نمیترسید ازشون؟

من خانواده همسرم بیمارستان کار میکنن

ازشون میترسم

توی محل کارشوهرمم خیلی از همکاراش گرفتن

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

کرونا واکسن نداره تا  ۴ سال هم به دست من وشما نمیرسه دقیقا مثل همین واکسن آنفولانزا ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهداشت میری؟اونجا به باردارا واکسن میزنن من شنیدم یکی از فامیلامون رفتن

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
بهداشت میری؟اونجا به باردارا واکسن میزنن من شنیدم یکی از فامیلامون رفتن

زنگ زدم میگن نبومده

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
کرونا واکسن نداره تا  ۴ سال هم به دست من وشما نمیرسه دقیقا مثل همین واکسن آنفولانزا ...

چکار کنیم؟

چی میخواد بشه؟

چکار کنیم؟ چی میخواد بشه؟

فقط خدا خودش رحم کنه به بچه هامون به خودمون..نمیدونم دیگه قراره چی بشه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
فقط خدا خودش رحم کنه به بچه هامون به خودمون..نمیدونم دیگه قراره چی بشه

رفت و امد میکنی با خانواده خودت و همسرت؟

خانما خیلی رعایت کنید تو روخدا  خواهرزادم پرستاره  دیشب زنگ زده میگه آمار تو تلویزیون و ...

من خانواده خودم رفت و امد نمیکنم

ولی خانواده همسرم بیخیال نمیشن بهشون گفتم میخوام قرنطینه شم خواهرشوهرم ناراجت و قهر کرد و......

رفت و امد میکنی با خانواده خودت و همسرت؟

از اسفند نه اصلا ..ولی هفته پیش به خاطر این که دچار افسردگی و وسواس فکری وعملی شدم چند روزی رفتم پیششون حالم بهتر شد یکم..از بس موندم تو خونه دچار مرض بدتر از کرونا شدم ...اونم چند روز رفتم برگشتم ولی باز تو خونه موندن رو ترجیح میدم چون با رفت وامد آدم دچار استرس بیشتر میشه

از اسفند نه اصلا ..ولی هفته پیش به خاطر این که دچار افسردگی و وسواس فکری وعملی شدم چند روزی رفتم پیش ...

نمیدونم چطوری به خانواده همسرم بفهمونم ک کرونا هست و رفت و امد نکنن

حداقل ما رو فاکتور بگیرن

باهامون قهر کردن اسم قرنطینه آوردیم