2777
2789
دکتر براش قرص نوشته ولی نمیدونم چرا نشد بگیریم الان چیزای ک شما میگید و عملیش میکنم خدا خیرت بده&nbs ...

شوهرم منم همینا رو خورد.بده به شوهرت بخوره ان شاءالله خیلی زود نتیجه میگیری.ولی یه مقدار زمان میبره تا اسپرم جدید ساخته بشه.حدود 3 ماه.

ببین پریود که شدی حسابی گرمی بخور.سردیجات مثل کاهو و گوجه و خیار و بستنی و آب یخ نخور.حلوای میتی نی نی سایت رو بپز و بخور.دارچین و زنجبیل و نبات بریز تو آب جوش و بخور.دارچین برای تخمک خیلی خوبه.شکمت رو هم با شال یا حوله بزرگ بپیچ و جوراب کلفت بپوش و کف پات رو جای سرد نزار.پیاده روی کن.تو پریودی حموم هم نرو.پریود که تموم شد دیگه این چیزا رو رعایت نکن و برو برای اقدام.

ان شاءالله تاپیک میزنی بینی چکم مثبت شد

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خیلی دارو گیاهی و سنتی از عطاری گرفتم دادم خورد اخه خیلی مشکل نداشت امید داشتم دیگه خوب خوب ...

میگن کرونا یه مدت نازایی میاره.راست و دروغش گردن خودشون.اما انگار موقتی اینطوری میشه

شوهر دوستمم کرونا گرفته بود.یهو تعداد اسپرمش خیلی کم شد.نتونست آی یو آی کنه

انگور روزی چقد بخوره تاتیرش زیاد میشه 

نمی دونم.یه خورده هر روز بده بخوره.انگور فکر کنم یه نوع قند داره که سوخت حرکت اسپرم رو تامین میکنه.هر چی انگور رسیده تر و به اصلاح چروکیده و مویز باشه،بهتره.

دوره درمانش و چی کار کنم قرصاشم در کنار اینا بخوره 

آره قرصا تقویتی هستن.بده بخوره

ویتامین E اکثرا میدن و یه چیز دیگه.اگه اشتباه نکنم ویتامین C

میگن کرونا یه مدت نازایی میاره.راست و دروغش گردن خودشون.اما انگار موقتی اینطوری میشه شوهر دوستمم کر ...

اره قشنگ معلوم بود ک بخاطر کرونا هس وگرنه با اون همه داروی قوی ک مشکل زیادیم نداشت ازمایشش برا ای یو ای حتما میگرفت ولی یهو این همه وضعیتش بد شد فقط خدا کنه موقتی باشه و برگرده خدا لعنت کنه کرونا رو شرش کم شه همه جوره نابودمون کرد

اره قشنگ معلوم بود ک بخاطر کرونا هس وگرنه با اون همه داروی قوی ک مشکل زیادیم نداشت ازمایشش برا ای یو ...

آره برمیگرده

مال شوهر دوستم پارسال که خواست آی یو آی کنه،تعداد اسپرم y فکر کنم 60 میلیون بود

امسال دوباره خواست آی یو آی کنه که تعداد کل اسپرم y و x شست و شو داده 20میلیون یا 2 میلیون بود.دقیق یادم نیست.اینا هم پسر می خواستن .دکتر انجام نداد.گفت دختر میشه با این تعداد کم