2777
2789
مگه واریکوسل هم ارثیه؟ مردم با واریکوسل هم می تونن اسپرم خوب تولید کنن و بچه دار بشن عرق کاسنی بده ...

نمیدونم ارثی باشه یانه ولی دادشش چند وقت پیش عمل کرده شوهرمنم ضعیف هست فرستادنمون برا معاینه ک هنوز نرفتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای جدی میگید یعنی من اگر شوهرم با دارو درمان خوب بشه ولی دلم دوقلو بخواد میتونم ای یو ای کنم

نه

اگه شوهرتون با دارو خوب بشه، دیگه نیاز به آی یو آی تیست.فقط باید به دکترت بگی که 2 قلو میخام و اونم داروی تحریک تخمدان رو بده تا تخمک بیشتر آزاد بشه.ولی جنسیت رو نمیشه اینطوری هر چی دلت خواست بشه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
منم خیلی استرسیم دست خودم نیست

فقط باید سعی کنی ذهن تو درگیرش نکنی مطمئن باش میشه حالا یا این ماه یا ماه بعد ببخشید ک میگم ولی فقط از رابطه لذت ببر زودی مامان میشی انشالله 

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
عرق کاسنی کیا بدم بخوره

شوهر من روزی 2 بار میخورد.البته دکتر گیاهی بهش گفته بود.روزی 1 استکان 1 ساعت بعد از ناهار و 1 استکان 1 ساعت بعد از شام.

به شوهرت انگور بده بخوره هر روز.تحرک اسپرم رو زیاد میکنه

همچنین کنجد.باید خوب بجوئه.روزی 1 قاشق

اگه خربزه هنوز هست سمتتون خربزه هم منی رو زیاد میکنه

تخم مرغ نیمرو شده تو روغن با پیاز تفت شده رو هم دو سه روز یه بار بده بخوره

ولی عرق کاسنی خیلی برای تعداد اسپرم خوبه

فقط باید سعی کنی ذهن تو درگیرش نکنی مطمئن باش میشه حالا یا این ماه یا ماه بعد ببخشید ک میگم ولی فقط ...

ممنون عزیزم انشالا خدا زودی جواب همه منتظرا رو بده من یه ساله اقدامم و نشده این اولین ای یو ای بوده واقعا دیگه تحملش ندارم صبرم خیلی کمه

نمیدونم ارثی باشه یانه ولی دادشش چند وقت پیش عمل کرده شوهرمنم ضعیف هست فرستادنمون برا معاینه ک هنوز ...

عرق کاسنی بده بخوره و انگور

عرق کاسنی شانس پسرزایی رو هم بیشتر میکنه

شوهر من روزی 2 بار میخورد.البته دکتر گیاهی بهش گفته بود.روزی 1 استکان 1 ساعت بعد از ناهار و 1 استکان ...

دکتر براش قرص نوشته ولی نمیدونم چرا نشد بگیریم الان چیزای ک شما میگید و عملیش میکنم خدا خیرت بده 

شوهر من روزی 2 بار میخورد.البته دکتر گیاهی بهش گفته بود.روزی 1 استکان 1 ساعت بعد از ناهار و 1 استکان ...

عزیزم من خیلی دارو گیاهی و سنتی از عطاری گرفتم دادم خورد اخه خیلی مشکل نداشت امید داشتم دیگه خوب خوب بشه ولی در حین خوردن داروها و قبل ازمایش دومش کرونا گرفت بعد ک ازمایش داد وضعیتش خیلی بد شده بود

ممنون عزیزم انشالا خدا زودی جواب همه منتظرا رو بده من یه ساله اقدامم و نشده این اولین ای یو ای بوده ...

انشالله عزیزم منم کلا یه سال اقدام بودم ولی چون خیلی عجول بودم ب دکترم میگفتم راه درمان عوض کن اونم میگفت تا یه سال طبیعیه دکترمو عوض کردم یکی بود پولکی اون سریع راه درمان عوض میکرد حامله شدم باز رفتم پیش دکتر خودم

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤