2777
2789
دستگاه چه جوریه نشنیدم تا حالا

ی دستگاه ک مکش داره میزاره دم واژن دردت ک گرفت یکی از بالا بچه رو هول میده اونم دستگاه روشن میکنه میکشه بچه رو بیرون ی ثانیه هم نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام 😍😍 سلام 🌸🌸

اونایی که میخوان مادرنمونه بشن بهترین برنامه واستون پیشنهاد میکنم که متناسب سن وسال بچه _البوم رشد _نمودار رشد_ پیام مشاور_تبادل نظر بامادران هم سن وسال کودکتون _من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو بشید میتونید از لینک زیر دانلود کنید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

https://gahvare.net/i/5ed172c88b159

پماد تتراسایکلین بزن روزخمت

ی پماد از داروخونه گرفتم مارک سی گل خیلی اعریفش کرد حالا دارم استفاده میکنم خودم ک از نرس نگاه نمیکنم شوهرم میگه زخم داخلیت دارا جوش میخوره حالا اگه خوب نشد همین میگیرم میزنم

وا خاک عالم گرما چرا بافت بپوشی

چ میدونم میگفتن گرم بگیرم ک تو سرما بدنم با کوچیک ترین باد سرما نخورم و نچام

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
درد داشت این دستگاه؟

ن بی حس میکنن برش میدن فقط وقتی بچه میاد تو واژن داغ میشی یکم میسوزه دیگه تموم تا ب خودت میایی بچه اومده انشالله کارت ب این نرسه خودت راحت زایمان کنی بخیه هم نخوری 

چ میدونم میگفتن گرم بگیرم ک تو سرما بدنم با کوچیک ترین باد سرما نخورم و نچام

وا چه حرفا من ک کلا با ی پیراهنم تمام هیچی نپوشیدم همشم گرمام میشه پیشونیم داغه کف پاهامم میسوزه

وا چه حرفا من ک کلا با ی پیراهنم تمام هیچی نپوشیدم همشم گرمام میشه پیشونیم داغه کف پاهامم میسوزه

ای خواهر من از گرما جلز و ولز میزدم تازه فکر کن پتو هم مینداختم روم میگفتن باید تب کنی تا سه روز... 

خالا ما ک گوش کردیم ولی خداییی پختم تا 7 روزم تموم بشه یلنی بعدش حسابی جبران کردم دیگ زمستون رو ساحلی راه میرفتم دیگ😂😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
ی پماد از داروخونه گرفتم مارک سی گل خیلی اعریفش کرد حالا دارم استفاده میکنم خودم ک از نرس نگاه نمیکن ...

این زخمتو استریل نگه میداره که عفونت نکنه 

خدایا خیلی شکرت