2777
2789
عنوان

جدایی

248 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ،براتون پیش اومده با نذر و دعا عشقتونو برگردونید پیش خودتون؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
بله
2
12%
خیر
14
87%
معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

البته خیلی دعا کردم ک برگرده شایدم تاثیر دعاهاست ک هنوز باهمیم نمیدونم

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق پنج ساله منم رغته دوس ندارم با زورو التماس و اه من  برگرده دلم میخواد با دل خودش برگرده😔😔

من عشق سه سالم بخاطر گند کاریای خودم رفت امید دارم ی روز داشته باشمش ولی نه حالا حالا،میخوام بخاطرش شده۱۰سالم صب کنم

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
چه دعایی خوندی؟

من بیشتر با خدا حرف میزنم و اشک میریزم ولی صلوات میفرستم بیشتر جواب میده و دعای معراج

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
اره خیلی تاثیر داشت هم قران خوندنم.هم نماز ونذر

خداروشکر🥺

من عشق سه سالم بخاطر گند کاریای خودم رفت امید دارم ی روز داشته باشمش ولی نه حالا حالا،میخوام بخاطرش ...

پنج سال بحاطرش کلی خون ودل خوردم و باهاش بودم اخرش پشتمو خالی کرد 😔😔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

چند مدت خوندی دعای معراج رو 

چند شب پشت سر هم 

پنج سال بحاطرش کلی خون ودل خوردم و باهاش بودم اخرش پشتمو خالی کرد 😔😔

اشکالی نداره بپرسم چرا🥺

درکت میکنم خیلی سخته،من خودم سه روزه جداشدم اخساس پوچی میکنم دوباره میخواستم خودکشی کنم نشد ک بمیرم ،یبار قرص خوردم قسمم داد اگه برم بیمارستان دوباره پیشم برگرده ولی وقتی برگشتم هیچ خبری نبود😔

چند شب پشت سر هم 

شماهم کات کرده بودین؟

شماهم کات کرده بودین؟

ببین من شرایطم فرق میکنه من امید دارم ک بعد از شده شصت سال بهش برسم 

اشکالی نداره بپرسم چرا🥺 درکت میکنم خیلی سخته،من خودم سه روزه جداشدم اخساس پوچی میکنم دوباره میخواس ...

اصلا داغونم خیلی حالم بده.. خانوادم مخالفت کردن ولی من جلوشون وایسادم ولی خبری ازش نشد ک پشتم باشه 😔. مجبور شدم خطمو عوص کنم چون یک هفته اصلا هیچ خبری ازم نگرفت میخوام ببینم تا هفته دیگه کاری میکنه یانه اگه نیومد برم بهش بگم عاشق دوست داشتنتم 😔

منم مبخواستم خودمو بکشم ولی تازه پدرمو ازدست دادم نمیخوام مامانم دوباره کمرش بشکنه... ولی دیگه دارم روانی میشم 😔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔