2777
2789

الان ميان ميگن مشكل ديگه اي داشته

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ماست ک برماست

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

گند و کثافت همه جارو گرفته یه روز خبر اینطوری نشنویم تعجب میکنیم

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         

حالا هی این بی سوادای خل وضع بگن شما بزایید خدا روزی رسونه

ولله خدا عقل داده

کجایید بی سوادایی که می گید بچه تو فقر دانشمند می شه؟فقط عشق ننه باباش بسه!!!!!!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تو این دوره  بچه بدون پول فقط عقده ای و جانی می شه البته اگه خودکشی نکنه

والسلام

حالا هی این بی سوادای خل وضع بگن شما بزایید خدا روزی رسونه ولله خدا عقل داده کجایید بی سوادایی که ...

وای تو رو خدا باز شروع نکنید بی مهابا دل مردمو شکوندن 

چرا از هر چیزی یه بهونه ای برای سرکوفت زدن به مردم پیدا میکنید 

نکنید این کارا رو والا این حرفا جواب دادنشون پیش خدا سخته 

وای تو رو خدا باز شروع نکنید بی مهابا دل مردمو شکوندن  چرا از هر چیزی یه بهونه ای برای سرکوفت& ...

بفرما نمونه بارزش!!!!!!!

برو خانوم بساط دل نشکونید پهن نکن برا لاپوشونی حماقت آدمای خودخواه

آدمای پستی که فقط برا اثبات نازا نبودنشون و کم نیاوردن تو فامیل می زان

تف به ذات کثیفشون

جادوگرای پست

مثل اون زنیکه که دیشب تاپیک زده بود پول کفش نداره برا بچه ۳/۵ ساله ش یک نوزادم داشت که بهش آب قند می داد جای شیر خشک

تف به ذاتش

لعنت به دل سیاهش

جفت پا می رم روی این دل سیاه

شما هم دیگه منو ریپ نزن نمی خونمت بی سواد!!!!