2789
عنوان

تاخیر حرکتی

1809 بازدید | 21 پست

سلام خانمها لطفا کسایی که مشگل مشابه پسرم دارن فقط نظر بدن،دکتر بردم،فقط میخوام نظراتتون رو بدونم ک آیا کسی بوده این مدلی و خوب شده باشه،پسرم یکسال و دو هفتشه تازه داره میخزه رو زمین که سینه خیز رفتن رو یاد بگیره،میشینه کامل اما خودش بلد نیست از دراز کش ب نشسته دراد خودم باید بنشونمش ک بشینه،نمیتونه از جایی دست بگیره بلند بشه،اما خودم بلندش کنم کنار مبلی چیزی میتونه دست بگیره بمونه رو پاهاش،هنوز تاتی هم نمیکنه،غلت میزنه و با خزیدن خودش رو به وسایل میرسونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دنیا جون لطفا جواب بده عزیزم. پسر منم همینجوریه. سونو وتی تی ونوارمغز وام ای ار وهمه چیش نرمال بود واسه مغزش خداروشکر. ولی نمیتونه بشینه وفقط غلت میخوره. همسن بچه خودته ،یکسال ویک ماهش شده تازه ولی نمیتونه تاتی کنه واستقامت نداره.۱۲ جلسه س که کاردرمانی میبرم فعلا.نمیدونم چی میشه😔خیلی میترسم.بچه اولمه.خودم سزارین اورژانسی شدم بخاطر پرکلمسی .۳۴هفته بودم وبچه مشکلی نداشت موقع تولد و۱۰ روزبخاطر نارس بودن بستری بود .ولی همه چیش نرمال بود .خنده هم داشت.الانم ذوق میکنه ولی مفاهیم رومتوجه نمیشه .وسیله هم دستش میگیره .پسر گل شما چجوره؟ مامان بابا میگه؟ 

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
درخواست دوستی دادم قبول کنید

سلام عزیزم.انشاالله که درارتباط باشیم تا سلامتی کامل بچه هامون ب امید خدا❤

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
سلام دنیا جون لطفا جواب بده عزیزم. پسر منم همینجوریه. سونو وتی تی ونوارمغز وام ای ار وهمه چیش نرمال ...

عزیزم پسر شما ان شاالله راه افتاد؟ مشکل از چی بود؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام. میشه بگین بچه هاتون کی از حالت درازکش تونستن بشینن؟کی به چیزی گرفتن و وایسادن؟کی راه رفتن؟ @ ...

سلام.

پسر من مستقل بتونه بشینه ک نیفته یک سال و ده روزگی بود فکر کنم.

بعد سینه خیز شد.

قبل از ۱۸ ماهگی چهار دست و پا میرفت.

دو سه ماه بعد دست میگرفت ب وسایل وایمیستاد.حتی کنار مبل میرفت.

درنهایت دو سالگی راه افتاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دنیا جون لطفا جواب بده عزیزم. پسر منم همینجوریه. سونو وتی تی ونوارمغز وام ای ار وهمه چیش نرمال ...

چون نارس بوده تاخیر تا حدودی طبیعیه.

ولی خوب یک سالگی باید بدون افتادن و نگه داشتن بشینه.

نشستن باید قبل از یک سالگی رخ بده.

سلام. میشه بگین بچه هاتون کی از حالت درازکش تونستن بشینن؟کی به چیزی گرفتن و وایسادن؟کی راه رفتن؟ @ ...

دقیق یادم نیست.ولی اوایل یه مدت مینشست ولی نمیتونست خودش به حالت نشسته در بیاد.