2777
2789
عنوان

سردرد

80 بازدید | 7 پست

پیشونیم درد میکن 

وقتی سرمو میارم جلو بدتر میشه میشه چیکار کنم 

ب جز مسکن ؟ 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند روزه سر درد دارم ولی برای من بالای سرمه😭 گاهی مثل شما تکون میدم بدتر میشه

عزیزم از درمان خانگی سردرد با داروهای گیاهی باید استفاده کنی. داروهاشم لازم نیست بری بیرون بخری از عطاری های آنلاین مثل عطاری آنلاین ویترین فود سفارش بده. چند تا جوشانده گیاهی مثل شاخه رزماری  هست که خیلی خوبه از اونا بخور. تو لینک بالا آورده منم استفادش کردم

ژل ویکس اگه داری بمال پیشونیت . خیلی خوبه ارومت میکنه. همین دیشب زدم

این ژل ها موقتی درمان می کنه اما عزیزم از درمان خانگی سردرد با داروهای گیاهی باید استفاده کنی. داروهاشم لازم نیست بری بیرون بخری از عطاری های آنلاین مثل عطاری آنلاین ویترین فود سفارش بده. چند تا جوشانده گیاهی مثل شاخه رزماری  هست که خیلی خوبه از اونا بخور. تو لینک بالا آورده منم استفادش کردم