2777
2789
عنوان

نفسم خیلی سنگینه

281 بازدید | 17 پست

از کادر درمان یا کسی هست که تجربه داشته باشه .من اسفند کرونا گرفتم خیلی طول کشید .عوارضش باهام موند .10 روز پیش برادرم گرفت .براس غذا میبردم .یبار که بد حال شد محبور شدم بهش نزدیک بشم .الان نفسم بالا نمیاد .قفسه سینم درد داره .نمی دونم عوارض قبلیس یا دوباره گرفتم .

ممکنه دوباره گرفته باشی برو دکتر حتما

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ممکنه دوباره گرفته باشی برو دکتر حتما

دکترا بیشتر آدمو سرگردون میکنن .بیمارستانم نمیرسن .خودم 9 روز فروردین بستری بودم .با اینکه مثل الان نبود و مریض زیاد نبود .فقط پرستارای طرح میرسیدن بقیه مردمو ول میکردن .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکترا بیشتر آدمو سرگردون میکنن .بیمارستانم نمیرسن .خودم 9 روز فروردین بستری بودم .با اینکه مثل الان ...

پدرمادر من دو هفته پیش مرخص شدن میگفتن بیمارستان خیلی خوب بود راضی بودن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
دکترا بیشتر آدمو سرگردون میکنن .بیمارستانم نمیرسن .خودم 9 روز فروردین بستری بودم .با اینکه مثل الان ...

بالاخره حالت چطورشد؟منم فروردین کروناگرفتم همش دنده هام دردمی کردالان ۳روزپیش مامانموبردم مطب پرکرونایی بوددنده هام دوباره شروع کردن دردنمیدونم بقول توعوارض همونه یانه ؟

از ترسم میشه ها 

از تلقینم میشه 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))

من شنیدم که اگه روی کندر آب جوش بریزی بزاری دم بکشه بخوری خیلی خوبه واسه ریه های افراد کرونایی امتحان کنید ان شاالله که جواب میده

۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍

والا من انگار سه بار گرفتم یعنی دو بار که نستم مثبت شد بار اول برج دولزده پا رسال دو‌ماه طول کشید خوب شدم یه بارم سه ماه پیش گرفتم ولی خیلی سبک گرفتم در حد دو هفته خوب شدم  ... یه بارم دو هفته لثپیش با علامت سردرد خیلی شدید و‌ممتد که اصلا قطع نمیشه هم خودم هم شوهرم درگیر بودیم تازه دیروز پری روز قطع شد ولی این اخری تست ندادم فقط شنیدم گفتن بعضیا کرونا فقط با علامت سردرد میگیرن

سلام منم قفسه سینم سنگینی میکنه مخصوصا وقتی دراز میکشم و به پهلو میخوابم تا حالا کرونا نگرفتم  ...

پونه فراون بردار بهش پنیرک و اویشن و بابونه هر کدوم ی قاشق عداخوری سر پر بریز

بعد ی لیوان بهش اب بزن بذار بجوشه 

بعد که ابش کشیده شد بهش ارد بزن تا شبیه خمیر بشه بعد بمال به پارچه بعد از گلو تا قفسه سینه اتو بپوشنه

بعد ۸ ساعت بدار بمونه 

هر روز اینکارو بکن 

پونه و بابونه و بومادران و گزنه و گل ختمی و گل بنفشه و اویشن و پنیرک بگیر از هر کدوم ی قاشق بریز تو اب بعد بخور بده تا ریه هاتو از عفونت خالی کنه 

یکی از بچه هیا اینجا واسه دامادشون انجام داده بود میگفت خوب شده دامادشون زیر اکسیژن بوده

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
تو رو خدا کسایی که مریض بدحالشون خوب شده بگن چه داروهایی دادن .چیا خوردن .ریم داغونه

نوشتم بخون انجام بده خوب میشه

ریهاتو خوب میکنه 

تا می تونی اویشن و‌ پونه دم کرده بخور غذام سینه مرغ با بامیه و هویج عالیه سعی کن مطلقا مطلقا لبنیات نخوری چیزای شیرن نخور میوه هی ترش اصلا نخور واقعا سمه فست فود چیپس پفک سمه ادمو داغون میکنه .،، دارو امام کاظمم من مصرف نکردم میگن خوبه .. یه چیزم که روی من به طرز معجزه اسایی جواب میداد جوز هندی بود چای ایرانی دم مکیردم توش هل سابیده دارچین و زعفران و خیلی کم یه کوچوله جز هندی تازه رنده میکردم میگم کم یعنی خیلی کما زیادش مسمویت میده ولی دفعه اول که مریض شدم سرفه های خیلی شدیدی داشتم تا می خوردم این چایو تا چند ساعت سرفه هام اروم میشد ...