2777
2789
عنوان

بچه سوم

727 بازدید | 28 پست

دوقلودارم۱۳ماهه

رابطه داشتم طبیعی جلوگیری کردم

دیشب لکه بینی داشتم 

میترسم لانه گزینی بوده باشه

پریودم۱۰روز مونده.تست وایتکس انجام دادم مثبت نشون دادم....گیج ام و شوکه...

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ریسکی میکنید با دوتا بجه جلوگیری نمیکنید   

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

عزیزم خیلی سخته من بچه ندارم و ازدواج نکردم ولی سه تا خیلیه هم به لحاظ اقتصادی و...

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
وای بعد مدتها اومدم نی نی سایت.اسم کاربریم دیدم تعجب کردم امیر رضا ۱۴۰۰نکنه واقعا امیررضام میخاد ۱۴۰ ...

یا خدا

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
وای بعد مدتها اومدم نی نی سایت.اسم کاربریم دیدم تعجب کردم امیر رضا ۱۴۰۰نکنه واقعا امیررضام میخاد ۱۴۰ ...

عزیزم ول اگه باردار نبودی 

تو رو خدا جلو گیری کن   

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

خب اگه بچه نمیخواستی سفت و سخت باید جلوگیری میکردی نه فقط طبیعی

کاریه ک شده برای خودت خیلی سخته

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯