2777
2789
عنوان

جایزه

28 بازدید | 5 پست

امروز جایزه ای برنده شدم و کدش برام اومد ک برای چن تا شماره ارسال کنم ولی هرکاری کردم ارسال نمیشه مشکل از گوشیم نیست چون پیامک ب شماره های دیگه ارسال میشه

به نظر شما این شماره واقعیه؟؟ : +77905011330

نه 😐

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا انقد مطمعنی؟

چون پارسال همچین شماره ای بهم زنگ زد گفت از طرف همراه اول قرعه کشی بین سه نفره 

نفر اول ماشین پژو😐

نفر دوم گوشی ایفون 

نفر سوم 1 میلیون پول نقد 

گفتن اگه بخوای شرکت کنی بدید تا 1 ساعت دیگه 200 تومن واریز کنی 

زنگ زدم داییم رئیس مخابراته گفت الکی میگه همراه اول همچین قرعه کشی نذا‌شته

این خط هم فیکه احتملا 

منم زنگ زدم طرف رو فش کش کردم   

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
😂 می مانی دقیق همین ش بود؟

دقیقا این نبود 

این شماره ها رو خودشون با برنامه میسازن