2777
2789
عنوان

نی نی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 40 پست
نه میگم دیره فاصله سنی بچه ها زیاد بشه خوب نیست

شوشو نمیذاره اولی رو کلا نفهمیدیم چی شد یهو دیدیم بچه دار شدیم دومی نمیخواد میگه زوده ولی من خیلی میخوام

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
یعنی رفت و امد ندارین؟من هم تو طبقه مجزا هستم ولی متاسفانه وظیفه دارم صبح که بیدار میشم برم بایین شب ...

رفت آمد دارم اما برنامه دارم برا خودم میرم سر میزنم میام شام ناهارم دعوت کنن میرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت ماهشه 

عزیزم دختر من ده ماهشه.واقعا شیطونه و خواب شبش افتضاحه.ولی دلم نمیخواد کسی بیاد کمکم کنه تربیت  و این ک هرچی دستشون میاد میدن بچه بخوره اعصابم رو بیشتر خرد میکنه

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
بخدامن حاضربودم بچم ده تاتربیت داشته باشه ولی تنهانباشم دیووونه شدم دیگه خیلی دارم زجرمیکشم افسرده ش ...

وای نگو تربیت خودت باشه بهتره تااینکه صدنفر بپرن بگن اینکارو بکن اون کار وبکن

اگ هنوز با مادرشوهرت زندگی میکنی ک بازم بچه دوم رو ایشون بزرگ میکنه!! ولی اگ تواناییش رو داری بنظرم ...

خب بزرگه با مامانبزرکش میمونه بیشتر وقتها 

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
خب راحت بودنش هست اما خوبیش اینه تو خودت بچه ات رو تربیت میکنی دختر من رو ده نفر تربیت میکنن بنده هم ...

من حاضرم ده تا بزرگ کنم کسی دخالت نکنه.به سدت حساسم رو حرف بقیه.دلم میخاد بگم ب شما ربطی نداره بچه ی خودمه

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
من حاضرم ده تا بزرگ کنم کسی دخالت نکنه.به سدت حساسم رو حرف بقیه.دلم میخاد بگم ب شما ربطی نداره بچه ی ...

اره به خدا تا یه کار زشت میکنه میخوام تنبیه اش کنم نمیزارن بچه ام فکر میکنه من بدم اونا خوبن تازه حرفهای بدم یاد میدن به من بکه

چیکار  کنم راضی بشه دوماه قرص نخوردم میخواستم اقدام کنم انقدر گفت نه بشیمون شدم دوباره قرص میخورم ولی الان هم خودم امادکیش رو دارم هم سن دخترم مناسبه اما شوشو راضی نمیشه

میکه تو تازه 22سالته دوتا داشته باشی ݕیر میشی منم دودل میشم 

منم پسرم چهار سالشه بچه میخوایم پریودم پنج روزه عقب افتاده فعلا معلوم‌نیس 

خودت چند سالته گلم؟

منم پسرم چهار سالشه بچه میخوایم پریودم پنج روزه عقب افتاده فعلا معلوم‌نیس 

خوت چند سالته گلم؟