2777
2789
عنوان

تاپیک golara

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم 

واقعا اشک خیلی ها دراومد 

خیلی ها مثل خودم انقدر ذهنشون درگیر شده بود که هی مقایسه میکردیم اگه من بودم به جاش.. 

عکساشو هم همه دیدم

واقعا قلبم به درد امد

اما چند نفر گفتن عکسا رو از یه پیج توی اینستا کپی کرده

نمیدانم

انقدر غصه خوردیم همه دوست داریم دروغ باشه

الان رفتم نگا کردم کثافط اینستاشو کامل عوض کرده @instagrammer

آشغال بیشعور متنفرم ازش خیلی داغون بودم.باز خداروشکر دروغ بود.چقد غصه خوردم مرد ب اون خوشتیپی و جوونی چرا باید بمیره آخه🤣

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ینی شوهر خودش مرده؟؟ شاید فقط عکسا الکی بوده

نه خب اگ داستانش واقعی بود چرا بیاد عکس های الکی بزاره اونم عکس یه بلاگر توی ترکیه؟؟

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
سلام آناتا جووووووووون عشقم آیدیت مشخصه توی اون عکس    

سلام عزیزم عیب نداره عشقم

میخوام فالوئر جمع کنم زیر پوستی😂😂😂😂😂

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
ینی شوهر خودش مرده؟؟ شاید فقط عکسا الکی بوده

کسیکه عکس دیگرانو ب دروغ میزاره همه حرفاشم دروغه اصلا خودشم دروغه آشغال بیشووووور

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
هووووو کجای کاری داشتن قرار میذاشتن امروز عصر حلوا خیر کنن😐😐😐

ای بابا دیوانه ان بعضیا

۶:۳۰ صبح یکی تاپیک زده بود که از گریه بخاطر گل آرا نخوابیدم😐😐😐

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
😳😳شما دیگه چرا باور کردی جانم من روی قدیمیا یه حساب دیگه میکنم

از رو عکسا فقط😪😪😪از خودم و سادگیم بدم اومد😒😒

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز