2777
2789
ببین تیزبر فقط پوست رو تیره نمیکنه مثل تیغ وگرنه با تیغ فرقی نداره و اگه به ناخنت بخوره کلا ناخناتو ...

شما چی استفاده میکنی

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه روش استفاده ش رو هم بهم بگی

آب داغ بریز زوش تا از خمیر یکم نرم تر بشه یکم سرد شد با یه چوب بستنی بمال رو پوست 3 دقیقه و تیم با آب رو به سرد هر چی خنک تر باشه بهتر با همون چوب بستنی بکش رو پوست بشور. تمام

زندگی منشوری است در حرکت دوار
چرا چه طوریه مگه

بوي بدي داره كه من خوشم نمياد موبر استفاده كنم همه متوجه بشن😑

خوب پاكسازي نميكنه مثلا زير بغل رو

بهترين پودرا 

اول از همه مطرح

بعد دپي

بعد هرمودر

اينا عاليه و بدووون بو

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
آب داغ بریز زوش تا از خمیر یکم نرم تر بشه یکم سرد شد با یه چوب بستنی بمال رو پوست 3 دقیقه و تیم با آ ...

فقط یه سوال موی زخیم رو هم میبره؟

این دومین باره که تاپیک با این سوال میزنی؟ چرا آیا واقعا مغزت مشکل داره؟ تاپیک قبلیت رو هم رفتم خوند ...

عزیزم اونی که مشکل داره و البته تربیتم نداره تویی اگه درست خونده بودی تاپیک قبلیم رو می‌فهمیدی اون دفعه به طور کلی درباره موبر ها پرسیده بودم اما اینبار درباره یه مارک خاص یعنی تیز بر پرسیدم ببینم خوب هست یا نه

حالا اگه اعصاب نداری جواب نده مجبور که نیستی

عزیزم اونی که مشکل داره و البته تربیتم نداره تویی اگه درست خونده بودی تاپیک قبلیم رو می‌فهمیدی اون د ...

واقعا بی مغزی. حیف که جواب بی مغزهایی مثل تو رو آدم بخواد بده

زندگی منشوری است در حرکت دوار
واقعا بی مغزی. حیف که جواب بی مغزهایی مثل تو رو آدم بخواد بده

بله البته چون جواب دندون شکنی گرفتی اینو میگی 

حداقل بیناییت رو هم بده چک کنن