2777
2789
عنوان

حس میکنم ساده م

110 بازدید | 10 پست

فقط بخاطر اینکه به بدی و پستی بعضیا نیستم حس بدی دارم بعضی وقتا دلم میخواد عین اونا بشم تا حس کم آوردن نکنم 

من تو کار بقیه دخالت نمیکنم 

حرفی نمیزنم که بقیه برنجن‌ از حرفم

بقیه رو نابود نمیکنم 

و کلا آرومم و راه خودمو میرم 

مثلا بیشتر اهل عدالتم تا حق خوری

حتا وقتی بهم میگن مهربونی بدم میاد 🤕🤕🤕میگم نکنه ساده باشم🤕🤕🤕

راهنماییم کنین 

زرنگیاتونو یادم بدین حداقل😂

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها ب این درد مبتلا نیستی..

منم تا مدتها همین حسو داشتم..

تنها زرنگی ک باید ب خرج بدی بیرون انداختن آدمهاییه ک احساس زرنگی میکنن و بهت احساس احمق بودن میدن

خودتم همینجوری بپذیر و ب خودت افتخار کن..تو این دوره زمونه آدمهایی مثه تو کیمیاست..

این تجربه من بود❤

شما انسانی عزیزم💚

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اتفاقا شما خیلی ادم باشخصیتی هستی.فقط فکر نکن همه ی ادما خوبن.برای دیگران بدی نخواه ولی به همه ام اعتماد نکن.بامهربونی حرف بزن و عشق بورز ولی همه ی حرفای دلتو نزن.همین

درخواست دوستی نداریم
تنها ب این درد مبتلا نیستی.. منم تا مدتها همین حسو داشتم.. تنها زرنگی ک باید ب خرج بدی بیرون انداخ ...

💖💖💖ممنون 

البته من همچینم ساده نیستم حتا سیاستو زیرکی هم دارم اما بعضی وقتا که ادمای خیلی هفت خط میبینم حساس میشم میگم واقعا اینطوری باید بود؟

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
اتفاقا شما خیلی ادم باشخصیتی هستی.فقط فکر نکن همه ی ادما خوبن.برای دیگران بدی نخواه ولی به همه ام اع ...

عالی بود👌❤

💖💖💖ممنون  البته من همچینم ساده نیستم حتا سیاستو زیرکی هم دارم اما بعضی وقتا که ادمای خیلی ه ...

منم منظورم این سادگی بود که آدم هیچ وقت دلش نمیاد کسیو ناراحت کنه و باور بد بودن دیگران براش سخته..همیشه هم بخاطرش ضربه میخوره..

فقط باید حذفشون کنی وگرنه راحتت نمیزارن

منم منظورم این سادگی بود که آدم هیچ وقت دلش نمیاد کسیو ناراحت کنه و باور بد بودن دیگران براش سخته..ه ...

ممنون