2777
2789
عنوان

دروغ شوهر

142 بازدید | 9 پست

دوستان شوهرم رفت خونه مامانش و به منم نگفت برم چون ۱ساله نرفتم و بینمون شکر آب شده.  گفت مامانم دعوتت کرد دیشب بریم اما چون تو رفتی خونه مامانت دیگ‌من الان‌ناهار برم اونجا . فکرکنم‌دروغ گفته ک مامانش منو دعوت کرده .بهم گفت کسی نیست و مامانم ابگوشت گذاشته .

الان خواهر شوهرم استوری گذاشت داشتن کباب باد میزدن و جاریمم بود.

ناراحتم....حق دارم یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یکساله نرفتی اونجا و رابطتون شکرآبه اون که نمیتونه قید خانوادشو بزنه گفته حتما بگم بساط کباب براهه و همه هستن اوقات تلخی کنی که اونم نره دروغ گفته به دردسر نیفته

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
خب یکساله نرفتی اونجا و رابطتون شکرآبه اون که نمیتونه قید خانوادشو بزنه گفته حتما بگم بساط کباب براه ...

ولی من یکبار پدرمادرشو دعوت کردم.تو این یکسال.... اما اونا منو دعوت نکردن. 

ولی من یکبار پدرمادرشو دعوت کردم.تو این یکسال.... اما اونا منو دعوت نکردن. 

خونه ی پدرومادر دعوت نمیخواد،من بعد ازچندسالتجربه تازه فهمیدم که اوقات خودم وشوهرم رو بخاطر اطرافیان تلخ نکنم،هفته ای یکبار با شوهرت بلندشو برو خونه ی مادرش بهشون هم اهمیت نده با شوهرت بگو بخند بلندشو بیا تنهاش نذار که فاصله میندازن بینتون

اللهم صَل علي محمد وآل محمد