2777
2789
عنوان

خانوما ی دقه بیان

124 بازدید | 19 پست

ی خانومی هست فک میکنه باکره نیست میگه هیچ کاریم تا ب حال نکردم فقط تو بچگی چندبار از روی نفهمی خود ارضایی کرده الان سفارش کردن من بپرسم باکره هس یا ن و شکل واژنش سوراخ درونی درش باز است و معلومه ک بازه ولی دور تا دورش یه چیزایی مثل ترشح است ک شسته هم نمیشن و مربوط به همونجاست حالا اونایی ک میدونن بگن خیلی نگرانه بیچاره

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چی خود ارضایی کرده دخول داشته یعنی؟

میگه با انگشت بوده

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
الان کسی چمدونه ندیده😁باید بره دکتر 

نمیتونه بره چون خانوادش خیلی حساسن اگه بفهمن باکره نیست میکشنش میگن تو ابروی مارو تو فامیل میبری بیچاره خیلی گریه میکنه

نمیتونه برا معاینه بره دکتر؟

ن اصلا دسترسی ندارهب دکتر و اینا

نمیتونه بره چون خانوادش خیلی حساسن اگه بفهمن باکره نیست میکشنش میگن تو ابروی مارو تو فامیل میبری بیچ ...

اخه این شکلی که گفتی دلیل نمیشه به باکره نبودن پرده که کامل و پوشیده نیس اگه پوشیده باشع پس چجور پریودی خارج میشه😂بزنید اینترنت شکل و انواع بکارت رو میاره بالا ولی تشخیصش کسی بلد نیس بجز دکتر😶اگه بتونه بیخبر بره دکترزنان ده دقیقه معاینه میکنه و تمام انقدرم استرس نکشه

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
عزیزم وقتی میگه سوراخه معلومه دیگه  حالا ی معاینه بره خیلی خوبه

ن وقتی نگاه کنی قشنگ معلوم میشه ک اون سوراخه بازه و بسته نیس چون من شنیده بودم کسی ک باکره باشه در اون سوراخ با یه چیزی مقل پی بسته هس ولی ازین بازه حالا شما ک میدونید یکم راهنمایی لطفا! برای معاینه هم نمیتونه بره