2777
2789
عنوان

دوستان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز کارخوبی میکنی که داری جدا میشی حتما حتما پزشک قانونی برو نترس همین 14تا میشه 140میلیون کم کم ش وقتی دید بی کس نیستی وقتی دید 140تومن باید بده میفهمه یه من ماست چقد کره میده اصلا اصلا دلت نسوزه برای بچه هات یا زندگیت بزار بابات پشتت باشه

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

اشکالی نداره اینکه انتخاب خودت بود که نباید بسوزی بسازی،یه جای یه جمله خوندم گفته بود هرجا احساس کردی اشتباه کردی برگرد.به این فکر کن که فقط یک بار زنده ای پس چرا ناراحتی سختی بکشی ناراحتی حرف بشنویی همین که بابات پشتت هست برات کافی باشه 

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
طلاق میگیرم.فقط خدا بهم صبر بده از روز اول گفت نمیخوامت...دیگه رومون بهم وا شده طلتق اخرین راهه

😊😊😊بهت قول میدم از امروز سعی کنی ارزش خودتو بالاببری و خودتو از شر همچین ادمایی حفظ کنی قطعا عشق واقعیُ و ارامش واقعیُ تجربه میکنی

مرسی عزیزم...بخدا دلم اشوبه.بابام ب مادرشوهرم گفت بچت عزیزه بچمم عزیزه باید جواب کتک دیشبو بده پسرت ...

خوب میکنه بزار بزنتش آدم بشه فک نکنه بیکسو کاری.خداروشکر بابای خوبی داری پشتته دیگه چی میخوای خیلیا هیچکسو ندارن ازشون حمایت کنه.تو که داری ازش استفاده کن نزار بت ظلم کنن

خداکنه این کابوس زود تموم شه

چیکار کردی خانمی؟

سلام .امروز شکایت کردم ازش.خدا پدرمو حفظ کنه ایشالله هوامو داره.اما خواهرم مدام متلک مینداره میدونم ...

کفش اهنی بپوش و صبرایوب پیشه بگیر با خواهرتم صحبت کن بگو میدونم دلسوزی ولی باحرفات غمم بیشتر میکنی مطمن باش دیگه حرف نمیزنه