2821
2789
عنوان

دوستان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابات کار درست میکنه کسی ک ۴ ساله جارو برقی خونشو درست نمیکنه و تو رو کتک میزنا ک مادربچه هاشی هیچو ...

مرسی عزیزم...بخدا دلم اشوبه.بابام ب مادرشوهرم گفت بچت عزیزه بچمم عزیزه باید جواب کتک دیشبو بده پسرت شوهرمو میخاد بزنه

مرسی عزیزم...بخدا دلم اشوبه.بابام ب مادرشوهرم گفت بچت عزیزه بچمم عزیزه باید جواب کتک دیشبو بده پسرت ...

کاش زندگیت اول از هرچی خراب نمیشد با همچین ادمی و حالا کاش بتونی از پسش بر بیای

واقعا اگه میخوای واسه بچه هات بمونی 

بهشون یاد میدی کتک‌بخورن و دم نزنن

ظلم پذیر باشن

یاد میگیرن زندگی ینی تشنج و جنگ و دعوا

واسه ارضای نیاز به آرامش و نیاز به قدرتشون سمت هرچیزی و هرکسی میرن....

بیشتر فکر کن

همیشه اگه ی کار اشتباه میکردم به همه زنگ میزد میگفت.بخدا اوایل. زندگی انقد. زدتو سرم نزدیک بود بیماری صرع بگیرم حملات پانیک گرفته بودم.الانم با گوشی مادرم اومدم نی نی سایت کمک کنید بهم ب راهنماییتون نیاز داشتم

کاش زندگیت اول از هرچی خراب نمیشد با همچین ادمی و حالا کاش بتونی از پسش بر بیای واقعا اگه میخوای وا ...

طلاق میگیرم.فقط خدا بهم صبر بده از روز اول گفت نمیخوامت...دیگه رومون بهم وا شده طلتق اخرین راهه

بخدا خستم مادرش اومده میگه تقصیر منه .بابام ب شوهرم میگه چرا دخترمو کتک زدی میگه خوب کاری کردم.اون زن نیست ...ابرومو برد.بچه هامم خیلی شلوغن.اومدم همه ناراحتن.بگید چ کنم.متاسفانه انتخاب خو دم بود عاشقش بودم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز