2777
2789
عنوان

چرا بچه دار شدی؟؟؟؟

160 بازدید | 13 پست

چرا تو بعضی تاپیک ها از استارتر اینو میپرسید؟؟( پیرو تاپیک پر بازدید )، منم دلم میخواد ۴،۵تا بچه بیارم چرا باید شرایط زندگیامون جوری باشه که نتونیم بچه بیاریم؟؟؟

دوست داشتم و دارم که خانواده پرجمعیتی داشته باشم این حق منه و حق خیلیای دیگه، کاش شرایط خوب بود.

تقصیر استارتر نیست که دوتا بچه داره، مقصر بعضیا هستن که این شرایط رو بوجود آوردن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه دوست دارن ولی شرایط رو باید سنجید .من یه بچه دارم اگر بدونم نمیتونم تامین کنم بچه ی دیگهدای نمیارم بنطرم ظلمه چون خودم دوست دارم اونو بیارم بعدم بگم بمن چه برو هرکار میخوای خودت بکن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

شرایط زندگی من طوری بوده که خواهر و برادر تنی ندارم از یه پدر و یه مادر فقط منم، کلی ناتنی دارم، اما دوست دارم بچه هام تعدادشون زیاد باشه تنها نباشن مثل من و شوهرم اما لعنت به این شرایط

موافقم و این سوالی که خودمون مربوطه 

ولی از قدیم گفتن عقل در بدن نباشد جان در عذاب است وقای یه عده براثر بی کفایتی موجب سلب اسایش ما شدن حداقل باید خودمون یه فکری برا خودمون کنیم و تو بدبختی نمونیم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
چرا باید جوری باشه که نشه تامین کرد

مملکت اینطورسه دیگه.هرچی در میاری بازم کم داری.بچه هم که این چیزا حالیش نیست دوست داره همه چی داشته باشه.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔