2777
2789
عنوان

سلامت و زیبایی

331 بازدید | 35 پست

دوستان عزیرم سلام! 

من وفا هستم مشاور پوست و مو و سلامت. با دو تا شرکت متفاوت یکی در زمینه ی سلامت و طب سنتی و دیگری شرکتی در زمینه ی محصولات مراقبتی پوست و مو همکاری میکنم. به غیر از اینا برای خیلی از مسائل راه حل های خونگی ام بلدم. 

خوشحال میشم اگر در این زمینه ها سوال یا مشکلی دارین بتونم راهنمایی کنم...💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
برا سیاهی و کبودی و گودی دور چشم کمک کن

آسون ترین و ارزونترین راه حلش پماد ویتامین آ چشمی هست. 

اگر راهنمایی کامل میخواین در مورد محصولات دیگه و مکمل درخواست دوستی بدین. شماره مو اونجا بهتون میدم و تو واتساپ راهنماییتون میکنم. در مورد این موضوع یا هر مشکلی در زمینه ی پوست و مو💖💖💖