2777
2789
اونوقت حسرتشو میخوردی

خانوادم گفتن با کسی ک ما میگیم ازدواج کن گوش ندادم پسره هم خیلی پایین‌تر از من بود من لیسانس اونم پنجم ابتدائی، من کمک حسابدار اون کارگر! چون فامیل بود پسرداییم بود میگفتن باید با اون ازدواج کنی اما من قبول نکردم و رفتم با عشقم ک تک پسره اخلاق رفتارش عالیه و لیسانس و شغل داره ازدواج کردم😢

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب چرا ناراحتی پس عزیزمم

ب بدترین شکل خانوادم عذابم دادن! تو عقد هرکار میکردم دعوا میکردن! یک و نیم سال عقد موندیم حتی نزاشتن یبار  همسرم بیاد خونه چ برسه لب ب چیزی بزنه! میرفتن همسرمو ب همه بد میگفتن جوری ک یه شب تو دعوا با گریه زدم بیرون و دعاشون برام این بود سیاه بخت شم و زندگیم بپاشه! یه هفته دیگه عروسی خودمونی قراره مادرشوهرم اینا بگیرن من کیو دارم بیاد؟ خانوادم رفتن ب فامیلا گفتن بفهمیم رفتین واویلاست اونا هم نمیان! میگم کاش خودنو قربانی میکردم و با پسرداییم‌ک خیلی مزخرف بود و روزی با هزار دختر میحرفید ازدواج میکردم اما اینجوری بی‌پناه نبودم

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰