2777
2789
عنوان

زندگی با جاری تو یک خونه دو طبقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 46 پست
خب همیشه یک درصد مخالف و موافق هست ولی مخالف خیلی بیشتر چون زندگی با خانواده شوهر چشیدن ولی من با خا ...

اره👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻دقیقا یکی از اقایون میگفت پدر زن خود پیغمبرم باشه نباید خونت نزدیکش باشه

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این گرونی معلوم نیست کی مستقل خونه بسازین اگه میتونین شریک بشین بسازین بعد سهم خودتون روبفروشین ج ...

به اینم فک کردم ولی محیطمون کوچیک تره بعد فردا بحثمون شده همه فامیل میدونن بخاطر ابرو و حریم شخصیم تردید داشتم قبول کنم یا نه

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
مرسی😣😣😣 نرو پیش جاری.حرمتها شکسته میشه.

باشه مرسییی عزیزم نظر دادی💙💙

اره👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻دقیقا یکی از اقایون میگفت پدر زن خود پیغمبرم باشه نباید خونت نزدیکش باشه

من اوایل میخواستم نزدیک مامانم برم بعد پشیمون شدم .الان از جفتشون دورم احتراممون سر جاش😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
اشتباه کردی الانم نمی فهمی چهارسال دیگه می فهمی

واقعا؟؟؟؟؟ میدونم که گاهی ممکنه پشیمون بشم ولی منو شوهرم زیاد دعوا و بگو مگو داریم میترسم از حاشیه های بعدش

واقعا؟؟؟؟؟ میدونم که گاهی ممکنه پشیمون بشم ولی منو شوهرم زیاد دعوا و بگو مگو داریم میترسم از حاشیه ه ...

خودتون درست کنید البته مطمین باشید سرهمین شراکت بعدهاهم مشکل خواهیدداشت

اخه چراموقعیت های خوب زندگی روباخاله خان جان خراب می کنید 

متاسفانه ایران فرصتی که ازدست میدی دیگه.  برنمیگرده

من اوایل میخواستم نزدیک مامانم برم بعد پشیمون شدم .الان از جفتشون دورم احتراممون سر جاش😘

باش پس منم همون کارو میکنم توکل به خدا بنظرم تو اپارتمان زندگی کردن با غریبه بهتر از نزدیک اشناهاس

واقعا؟؟راستش مادرم یکم پشیمونم کرد گفتم بیام از اینجا هم نظر خواهی کنم چون مامان مبگفت نذاشتی بخره ت ...

طول بکشه خیلی بهتره تا ی عمر اذیت بشی مگه همیشه مادرا راهکار درست میدن آدم تا تو شرایطش قرار نگیره متوجه نمیشه چقدر سخته

خودتون درست کنید البته مطمین باشید سرهمین شراکت بعدهاهم مشکل خواهیدداشت اخه چراموقعیت های خوب زندگی ...

من لز طرف مقابلم میترسم چون اون مثل من فکر نمیکنه بار ها بهم ثابت شدع  منی ک میخواستم باهم صمیمی بشیم چون دوسال ازم کوچیکه یه جور غرور داشت و دور شد با چنتا رفتار دیگه احساس کردم خودشو بالاتر از ما میدونه در حالی که واقعیت جور دیگست 

فدات😚انشالله به زودی خودتون خونه مستقل میخرید.

ممنون عزیزم 

طول بکشه خیلی بهتره تا ی عمر اذیت بشی مگه همیشه مادرا راهکار درست میدن آدم تا تو شرایطش قرار نگیره م ...

اره واقعا ممنون که نظر دادی💙💙💙

اره بحثمون زیاده بخصوص ک من لعنتی صدای خیلی بلندیم دارم۰🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شما مثل منی 

هر جی میتونی دور باش پس

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
اوهوم😖 خیلی اذیت میشم. زن و شوهر هردو بهمون زور میگن.اذیت میکنن.خسته شدیم بخدا. خواستم اغراق کنم ت ...

انشالله به زودی مستقل بشید 🙏🏻🙏🏻

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو