2777
2789
عنوان

زندگی با جاری تو یک خونه دو طبقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 46 پست
زندگی با هوو تو یک ساختمان راحتتر از زندگی با جاریه. خوب کردی نذاشتی.

واقعا به این حرفت اعتقاد داری؟!!!!!

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
اصلا بهترین کار و تو کردی منم شوهرم با دوتا از برادرشوهرام شریکه جاریم خونش روبه رو خونه منه عفریته ...

😂😂😂خدا صبرت بده پس 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل معروف ترکاا....ببخشیداااا.زنتو شریکی باشی و مال تو نههههه.انقدر بدههههههه

منم ترکم لایکککک

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
عزیزم یک درصدم شک نکن ک کارت اشتباه بوده خیلی کار خوبی کردی من الان ۸ساله با جاری و مادرشوهر تو ی خو ...

واقعا؟؟راستش مادرم یکم پشیمونم کرد گفتم بیام از اینجا هم نظر خواهی کنم چون مامان مبگفت نذاشتی بخره تنهاییم زول میکشه دیگه خونه بخرین

بدترین  عذاب فقط

ای خدا همه نالیدن پس اون ۸ نفر چرا گفتم بگو بسازه

منم ترکم لایکککک

یاشاسین آذربایجان 

عزیزم شک نکن بهترین کار همینه .....اعصابت و احترامت سرجاش

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
بستگی داره اگه اهل سر و صدا نیستید و صداتون بلند نیس چرا نه اما اکه زیاد بحث دارید از همه چیزتون ب ...

اره بحثمون زیاده بخصوص ک من لعنتی صدای خیلی بلندیم دارم۰🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واقعا به این حرفت اعتقاد داری؟!!!!!

اوهوم😖 خیلی اذیت میشم. زن و شوهر هردو بهمون زور میگن.اذیت میکنن.خسته شدیم بخدا.

خواستم اغراق کنم تا شدت خستگیمو نشون بدم دیگه.گیر نده😁😁😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

با این گرونی معلوم نیست کی مستقل خونه بسازین اگه میتونین شریک بشین بسازین بعد سهم خودتون روبفروشین جای دیگه بخرین ما که اینکار رو میکنیم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ای خدا همه نالیدن پس اون ۸ نفر چرا گفتم بگو بسازه

خب همیشه یک درصد مخالف و موافق هست ولی مخالف خیلی بیشتر چون زندگی با خانواده شوهر چشیدن ولی من با خانواده خودمم یکجا خونه نمیسازم از هر دو طرف باید دور باشی

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
اوهوم😖 خیلی اذیت میشم. زن و شوهر هردو بهمون زور میگن.اذیت میکنن.خسته شدیم بخدا. خواستم اغراق کنم ت ...

خدا صبرت بده پهلووون خدا قوت 😂