2777
2789
عنوان

زندگی با جاری تو یک خونه دو طبقه

1355 بازدید | 46 پست

شوهرم میخواست با برادر شوهرم زمین بخره و بسازن من نذاشتم الان میگم نکنه بعدا بگه تو نذاشتی و فلان؟ بنظرتون کارم درست بود؟ منو شوهرم دختر خاله پسر خاله ایم و جاریم از فامیل دورن دختر بدی نیست ولی خب میترسم 

تعداد رای : 42
نظرسنجی
اره بگو بسازن
11
26%
نه بیخیالش شو
31
73%
جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی بود میگفت شراکت اگه خوب بود خدا شریک داشت

موافقم شدید با این حرف

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
کار خوبی کردی

مرسی

بستگی داره

اگه اهل سر و صدا نیستید و صداتون بلند نیس چرا نه

اما اکه زیاد بحث دارید از همه چیزتون با خبر میشن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
اگه راه بهتری بلدی که پولت نسوزع ایبنکارو نکن...اگر نه بگذار بخره

پولزیادی نداریم واسه هپین میخواست شریک بشن 

عزیزم یک درصدم شک نکن ک کارت اشتباه بوده خیلی کار خوبی کردی من الان ۸ساله با جاری و مادرشوهر تو ی خونه ۳طبقه ایم بد نیستن ولی کلا یک جا زندگی کردن اشتباهه محضه تو خیابون چادربزنی راحت تری تا یک جا باشی

موافقم شدید با این حرف

مثل معروف ترکاا....ببخشیداااا.زنتو شریکی باشی و مال تو نههههه.انقدر بدههههههه

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
اصلا اصلا اصلا من هستم دارم دیوونه میشم هر روز بحث سر اینکه چقد بالا سروصدا میکنید 

وای اره بعدا این مشکلاتم اضافه میشه چون ما دو تا فعلا عقدیم