2777
2789
عنوان

در مورد بیمه تامین اجتماعی

74 بازدید | 8 پست

سلام من شوهرم مغازه دار هست اگه بخواد بیمه کنه خودشو ماهی ششصد تومن باید بده اینجوری هم که میگه نمیصرفه برام بیمه روستایی هم بدرد نمیخوره .الان من یک سوال دارم میشه که ما نصف این پول یعنی سیصد بدیم فقط از خدمات درمانی استفاده کنیم و بازنشستگی شو نمیخایم کسی اطلاعی داره در این مورد ؟ممنون 

من هم مثل شمام و بیمه نداریم میخوام خودم بیمه زنان خانه داربگیرم هم درمانی هم بازنشستگی برابچتم میتونی بگیری.فقط نمیدونم چقد پول میخواد

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشاغل ازاد کردم‌...بیمه تامین اجتماعبگی ماهی 220هزار بدون دفتزچه...بازنشستگی هم داره

خب من میخام دفترچه داشته باشم اما بازنشستگی اگر نباشه هم ایرادی ندارد شما نمیدونی اینجوری میشه یا نه ؟

خب من میخام دفترچه داشته باشم اما بازنشستگی اگر نباشه هم ایرادی ندارد شما نمیدونی اینجوری میشه یا نه ...

دفترچه هزینش 80تومان اضافه می شه....نه کلا تامین اجتماعی همش بازنشستگی داره...

چرا نمی خوای؟؟؟

اجباری

مشاغل ازاد

خویش فرما

همشون بازنشستگی دارن...مشاغل از همشون ارزون تره برای پر کردن سابقه است...کارفرما هم نمی خواد

دفترچه هزینش 80تومان اضافه می شه....نه کلا تامین اجتماعی همش بازنشستگی داره... چرا نمی خوای؟؟؟ اجب ...

چون اینطوری پولش ماهی ششصد تومنه زیاده گفتم بازنشستگی نباشه فقط دفترچه باشه