بچه ها دوماه بود با دوس پسرم کات کرده بودیم البته خواستگارم بود عاشق هم بودیم اما دوماه کات بودیم من مدرس موسیقی ام .دو شب پیش از آموزشگاه داشتم برمیگشتم گوشیم خاموش شد نتونستم اسنپ بگیرم.یک پیرمردی منو رسوند اشتباه بزرگی کردم و همش خودمو سرزنش میکنم که جلو نشستم درعقب باز نشد.دوس پسرم دم خونمون وایسادم بود منو دید که از ماشین پیرمرد که از هم محله ایمون بود چند بار دیده بودمش پیاده شدم .من که رفتم بالا دوس پسرم پیرمرد رو گرفت کلی کتکش زد .با اینکه پیرمرد گفت مسافر بود دلم سوخت رسوندتم ولی دوروزه بدترین تهمت هارو میزنه که شرمم میشه.اصلا باورمنمیشه به من اینارو میگه.همش تهمت های شدید میزنه میگه تو هرزه ای لجنی کثیفی با پیرمرد ها در ارتباط هستی و پول میگیری.میگه جلو نشستی معلوم نیست چیکار میکردین باهم .میگه خیانتکاری.هرچقدر قسم و آیه میخورم فقط رسونده همش فحش میده.چیکارکنم اعتمادش به دست بیارم؟ دوسداریم همو الان یکم آروم تر شده داره کم کم باور میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همش فحش میده میگه سوار ماشین غریبه سدی. تا دیروز همش میگفت با هم ارتباط داشتین از قبل .یا اینکه اتو بدی.همش میگفت دستمالیت کرده.بخدا خسته شدن انقدر قسم خوردم گفتم بیا دست رو قران بزارم میگه مگه به قرآن اعتقاد داری تو.چیکارکنم بفهمه فقط رسوندن بود؟؟؟
میشه ب جای این حرفای منفی بهش بگین چکار باید کنه یا همدردی کنین ؟ شما کسی دوس داشته باشین می ...
اشتباه کردم منم .هم محله ای بود اعتماد کردم رسوندتم.اخه دیرم شده بود ماشین پیدا نمیشد گوشیم خاموش بود اسنپ نتونستم بگیرم ولی دیگه مجازات این نبود که بگه تو باهاش خوابیده بودی و بگه بخاطر پول باهاش میخواستی دوست شی و هزارتا تهمت چرت