2821
2789
عنوان

شوهرم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 33 پست
وای یعنی انقدر خودش کوچیک کنه دعوتش نکردن بازم بره من که پوست شوهرم میکندم اگه میرفت این خیلی زشته ب ...

ول کن بابا من بع اونجامم نیس خونه اون فقط نیس که خونه برادر شوهرشم هست دیه تازشم من بی عشقم هیچا نمیرم والا 🙆 خودم میرم مهم خودمم و خانوادم جاری کیلو چنده 

وای نری هااااا اون ناراحت بشه بجهنم.شوخی مگه

نه نمیرم 

این همه سفت و سخت مراقبت کردم چندین ماهه خونه پدرم اینا نرفتم 

عروسی که دیگه به هیچ وجه شدنی نیس خوشبختانه همسرم تعصب بی منطق نداره با این ک خیلی رابطه اش با این خاله ش خوبه ولی تا شنید گف من زنگ میزنم میگم ما نیستیم کادو میفرستیم 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرم گفتم برو قرار نیس به خاطر من با داداشت بد شی

نمیدونم والا من برادرشوهرم نامزد بود یک ماه بعد عروسیشون بود با مادرشوهرم شام دعوتشون کردم گفتم جاریمم بعد عروسی صدا میکنم .برادر شوهرم نیامد  یعنی جاری نذاشته بود.در این حد رو شوهرشون مسلطا

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

نه خودت برو نه شوهرت 

ناراحت هم شدن وبه شوهرت اعتراض کردن باید بگه من خانواده دارم مجرد که نیستم تنها دعوتم کردید 

اشتباه محضه اگر شوهرت بره 

یعنی بی احترامی کامل به شما 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز