2777
2789
عنوان

شوهرم میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 33 پست
منو نه

یعنی جاریت تو رو نگفته زنگ زده فقط به شوهرت گفتهاگه اینجوری شوهرتم بخاطر تو نباید بره

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو سیاست داشته باش برو بهترین لباستو بپوش ارایشتو کن متین با شخصیت جنتلمن باید کونشو بسوزونی مثه مو ...

میدونم فرداش میگ منکه نگفتم بیا خودش اومد

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

نه بابا نرو

منو جاریمم قهر بودیم تولد پسرم همه رو دعوت کردم اونو نه.برادر شوهرم زنگی به شوهرم که چرا زن منو نگفتید اونم گفت الکی من اطلاع ندارم خب بیاین

اونم اومد بی دعوت و مجبور به آشتی الکی شدیم

ولی نرو

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁
یعنی جاریت تو رو نگفته زنگ زده فقط به شوهرت گفتهاگه اینجوری شوهرتم بخاطر تو نباید بره

شوهرم گفتم برو قرار نیس به خاطر من با داداشت بد شی

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
نه بابا نرو منو جاریمم قهر بودیم تولد پسرم همه رو دعوت کردم اونو نه.برادر شوهرم زنگی به شوهرم که چر ...

نمیرم

این خوبه 

امشب فهمیدیم خاله همسرم ۱۵ ابان میخواد مراسم عروسی بگیره تالارم رزرو کرده 

اصلا متوجه وضعیت نیستن ما تصمیم داریم نریم ولی قطعا ناراحت خواهد شد و رابطه مون مثل قبل نمیشه

خیلی وضع بغرنجیه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
میدونم فرداش میگ منکه نگفتم بیا خودش اومد

بگه مهم نیس تو به خاطر اون نمیری به خاطره بچخ برادر شوخرت و به احترام شوهرو برادرش میری 🐥 تازشم به شوهرت بگو خودت میدونی دلم نیس بیام ولی چون عاشقتم میام فقط به خاطره تو و داداش یه بوس پیلیز 🐤

جاری منم با من قهر بود خودشون زنگ زدن یکروز شب نشینی آمدن.کلا یکجوری خودش قهر میکنه بعدم آشتی میکنه  با اینکه خیلی بهم بی احترامی کرده بود ولی آمد خیلی تحویلش گرفتم .چون با جعبه شیرینی آمد یعنی غلط کردم ببخشید منم بیخیال شدم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
بگه مهم نیس تو به خاطر اون نمیری به خاطره بچخ برادر شوخرت و به احترام شوهرو برادرش میری 🐥 تازشم به ...

وای یعنی انقدر خودش کوچیک کنه دعوتش نکردن بازم بره من که پوست شوهرم میکندم اگه میرفت این خیلی زشته بدون دعوت جای که نمیخوانت بری باز دعوت بود یکحرفی

این خوبه  امشب فهمیدیم خاله همسرم ۱۵ ابان میخواد مراسم عروسی بگیره تالارم رزرو کرده  ...

وای نری هااااا اون ناراحت بشه بجهنم.شوخی مگه