2777
2789
عنوان

برای #دختر_ابادانی عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 39 پست

منکه اینقدر گریه کردم دیدمش😭

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه زن هامون پشت هم نیستن مثل همون زن بیشعوری که خیلی ریلکس نشسته رو شکمش🤦😢

زنها فقط وقتی بخوان همو بکوبن پشت همن چندروز پیش بود ریخته بودن تو خیابون که ای وای یه زن حجاب نداشته اسلام به خطر افتاده خوب کردین گرفتینش

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         

ببین اینا این قد بعضی هاشون ابلهن که دختره بود باباش کشته بودش 

میگفتن دختره حقش بوده !!!!!!😳😳😳😳

از یه گاو به اندازه یه گاو توقع داشته باش عزیزم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

ادم حسرت میخوره که یه نفر هم با وجدان اون وسط پیدا نشده بیاد بگه بیشرفا چرا این کارا رو میکنید و نزاره انقدر راحت کتک بخوره و بهش ازار جنسی هم وارد بشه 

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792