2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشاور کنکورم 

نگا چندتا راه داره بهترین و اسونترینش اینکه بری توی یک موسسه یا گروه پذیرفته و استخدام بشی قشنگ راحت بران دانش اموز میفرستن ماه به ماهم حقوقتو میدن ولی خب موسسه ها هرکی هر کی رو قبول نمیکنن خیلی میسنجنت و بعد انتخابت میکنن 

راه دوم اینه خودت شروع کنی به جمع کردن دانش اموز که هم کم پیش میاد بچه ها اعتماد کنن هم باید خیلی هزینه کم بگیری هم زمان میبره تا جا بیفتی و مثلا پیجتو کانالت اوکی بشه 

فعلا منتظرم نتیجه بیاد . خیلی فرق میکنه مگه؟

خسته نباشی 😐

مشاور شدن الکی نیست که علم و دانشش رو میخواد

کلی مطالعه میخواد

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
خسته نباشی 😐 مشاور شدن الکی نیست که علم و دانشش رو میخواد کلی مطالعه میخواد

عزیزم من قصد پیدا کردم مطالعه کنم در این رابطه . ممنون از راهنماییتون❤

دختر بختیاری😍
عزیزم من قصد پیدا کردم مطالعه کنم در این رابطه . ممنون از راهنماییتون❤

موفق باشی 

تند خوانی رو یاد بگیر و یاد بده 

خیلی بدرد میخوره و تعداد کمی آشنایی دارن باهاش 

درامد خوبی هم داره

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
موفق باشی  تند خوانی رو یاد بگیر و یاد بده  خیلی بدرد میخوره و تعداد کمی آشنایی دارن باه ...

دورش رو دیدم یه بار . شما جایی میشناسید به من معرفی کنید انلاین باشه؟

دختر بختیاری😍
دورش رو دیدم یه بار . شما جایی میشناسید به من معرفی کنید انلاین باشه؟

اره .علی پورصفیان .انلاین میذاره 

پیجش پیدا کن 

منم پارسال بهمن‌رفتم ۳۵۰ شد

شما موسسه ای رو میشناسید؟ 

موسسه های مختلف معمولا عضو جدید میگیرن همشون ولی همونطور که گفتم شرایط سختی دارن 

ولی خب مثلا کانون قلمچی هست که خیلی اسون تر از جاهای دیگه اس شرایطش 

کلا یه سرچ تو اینستا و گوگل بزن هزارتا موسسه میاد شروع کن بهشون پیام بده 

من خودم عضو موسسه گاماس۲۰ هستم مثلا اونجام عضو جدید میگیرن معمولا 

موسسه های مختلف معمولا عضو جدید میگیرن همشون ولی همونطور که گفتم شرایط سختی دارن  ولی خب مثلا ...

اهان متوجهم 

میتونم بدونم درامدش چه قدره ماهیانه ؟ البته اگر مشکلی نداره 

و این که حتما باید ساکن تهران باشیم برای موسسه گاماس؟ 

دختر بختیاری😍